Μέγκαν Μαρκλ: Τα παρατάει όλα... για να γίνει πριγκίπισσα!

Μέγκαν Μαρκλ: Τα παρατάει όλα... για να γίνει πριγκίπισσα!

Η 36χρονη ηθοποιός φέρεται να ανακοίνωσε στους παραγωγούς της σειράς «Suits» όπου πρωταγωνιστεί ότι δεν θα επιστρέψει στη νέα σεζόν, καθώς τα Χριστούγεννα αναμένεται η ανακοίνωση του αρραβώνα της με τον πρίγκιπα Χάρι

Μέγκαν Μαρκλ: Τα παρατάει όλα... για να γίνει πριγκίπισσα!
Ακόμη περισσότερο φαίνεται ότι σοβαρεύει η σχέση του πρίγκιπα Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ, με τα δημοσιεύματα να θέλουν το ζευγάρι να παντρεύεται και την όμορφη ηθοποιό να τα παρατάει όλα για να γίνει... πριγκίπισσα. 

Σύμφωνα με την Daily Star, η 36χρονη Μαρκλ παραιτείται από τη δημοφιλή αμερικανική σειρά Suits, όπου πρωταγωνιστεί, προκειμένου τα Χριστούγεννα να ανακοινώσουν τον αρραβώνα τους με τον Βρετανό γαλαζοαίματο.

Κλείσιμο
Όπως δήλωσε πηγή από το περιβάλλον της ηθοποιού στη Daily Star: «Η Μέγκαν γωνρίζει ότι δεν μπορεί ταυτόχρονα να παίζει στη σειρά και να είναι πριγκίπισσα και είναι χαρούμενη που θυσιάζει για αυτό την καριέρα της». «Απολαμβάνει πραγματικά την φιλανθρωπική δράση με την Unicef και θα διευρύνει τις φιλανθρωπικές της δεσμεύσεις όταν θα γίνει πριγκίπισσα πλήρους απασχόλησης», πρόσθεσε η πηγή.


Πηγές του Μπάκιγχαμ είχαν δηλώσει στην Daily Mail ότι το ζευγάρι ψάχνει για σπίτι στο Οξφορντσάιρ και έχουν δει αρκετές κατοικίες. Μάλιστα, φίλος του πρίγκιπα Χάρι, που το πατρικό του βρίσκεται στο νότιο Cotswolds δήλωσε ότι ο πρίγκιπας ψάχνει το νέο του σπίτι στην περιοχή.

Τον Σεπτέμβριο, το ζευγάρι έδωσε το «παρών» στην ίδια δημόσια εκδήλωση, αν και χωριστά.



Η ηθοποιός πήγε στην τελετή έναρξης των «Invictus Games» στο Τορόντο, των αγώνων για τραυματισμένα μέλη των ενόπλων δυνάμεων, με τους οποίους ασχολείται ο πρίγκιπας.

Μία άλλη πηγή δήλωσε στην Sun: Η Μέγκαν αγαπούσε πολύ το ρόλο της Ρέιτσελ και νιώθει ότι οφείλει πολλά στο Suits. Όμως ο Χάρι δεν μπορεί να μετακομίσει στο Τορόντο, και έτσι θα πρέπει τελικά εκείνη να φύγει, εάν θέλει να είναι μαζί. Η απόφασή της να αφήσει το μεγαλύτερο ρόλο της καριέρας της σημαίνει πάρα πολλά».

Η σχέση της Μαρκλ και το Χάρι φαίνεται ότι έχει σοβαρέψει αρκετά και από το γεγονός ότι η ηθοποιός που ζει στο Τορόντο έχει κάνει αρκετές υπερατλαντικές πτήσεις, προκειμένου να περάσει χρόνο με τη βασιλική οικογένεια στο παλάτι του Κένσινγκτον.

Το Σεπτέμβριο σε συνέντευξή της στο Vanity Fair είχε αποκαλύψει για πρώτη φορά επίσημα τη σχέση της με τον πρίγκιπα Χάρι δηλώνοντας ότι είναι «πολύ χαρούμενοι και ευτυχισμένοι»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης