Διαφήμιση η Μελάνια Τραμπ για το «πού μπορεί να φτάσει κανείς με λίγα αγγλικά»

Διαφήμιση η Μελάνια Τραμπ για το «πού μπορεί να φτάσει κανείς με λίγα αγγλικά»

Τον τρόπο αυτό βρήκε ένα φροντιστήριο ξένων γλωσσών στην Κροατία για να προσελκύσει πελάτες

Διαφήμιση η Μελάνια Τραμπ για το «πού μπορεί να φτάσει κανείς με λίγα αγγλικά»
Την ΜελάνιαΤραμπ
σκέφτηκαν οι ιδιοκτήτες ενός φροντιστηρίου ξένων γλωσσών στην Κροατία για να προσελκύσουν νέους πελάτες.

Μότο τους «φανταστείτε πού μπορείτε να φτάσετε γνωρίζοντας λίγα αγγλικά» σε μια προφανή παραπομπή στα σπαστά αγγλικά της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ.

Κλείσιμο
Η γιγαντοαφίσα εμφανίστηκε στο Ζάγκρεμπ για λογαριασμό της σχολής Američki Institut με την αμερικανική σημαία να χρησιμοποιείται ως φόντο.

«Οι άνθρωποι μπορούν να έχουν όποια γνώμη θέλουν για τη Μελάνια Τραμπ αλλά αυτό που δεν μπορούν να αρνηθούν είναι την επιτυχία της και τη γνώση της στα αγγλικά. Δεν μπορούν όλοι να γίνουν η πιο ισχυρή γυναίκα του κόσμου» εξήγησε το σκεπτικό του η Ίβις Μπούριτς, η γυναίκα που εμπνεύστηκε την καμπάνια.

«Γινόμαστε αυτόπτες μάρτυρες ενός μεγάλου κύματος μετανάστευσης Κροατών που αναζητούν την τύχη τους σε αγγλοσαξωνικές χώρες όπως η Ιρλανδία, ο Καναδάς, η Αυστραλία κτλ. Αν γνωρίζεις καλά αγγλικά σε αυτές τις αγορές τότε μπορεί να πας μακριά. Και εμείς μπορούμε να σε βοηθήσουμε» εξήγησε ο ιδιοκτήτης της σχολής, Μπρετ Κάμπελ, που κατάγεται από τη Βοστώνη.



Η Μελάνια Τραμπ, γεννήθηκε στην πόλη Νόβο Μέστο στη Σλοβενία και τότε λεγόταν Μελάνια Κναβς. Σε νεαρή ηλικία έφυγε για τις ΗΠΑ προκειμένου να πραγματοποιήσει το όνειρό της να γίνει μοντέλο, επιλογή που την οδήγησε το 2005 στη Νέα Υόρκη όπου και έγινε η τρίτη σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ που πλέον είναι πρόεδρος των ΗΠΑ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης