ΗΠΑ: Η γυναίκα του Σκαραμούτσι επιβεβαιώνει το αίτημα για διαζύγιο

ΗΠΑ: Η γυναίκα του Σκαραμούτσι επιβεβαιώνει το αίτημα για διαζύγιο

Ο δικηγόρος της 38χρονης παραδέχθηκε την εντολή που έχει λάβει, αλλά δεν αποκάλυψε τους λόγους - Περιπλέκεται η κατάσταση για τον διευθυντή Επικοινωνίας του Λευκού Οίκου

ΗΠΑ: Η γυναίκα του Σκαραμούτσι επιβεβαιώνει το αίτημα για διαζύγιο
Η κατάσταση γίνεται ολοένα και χειρότερη για τον διευθυντή Επικοινωνίας του Λευκού Οίκου, Άντονι Σκαραμούτσι, ο οποίος μπήκε στο στόχαστρο των ΜΜΕ και της κοινής γνώμης μετά την -τουλάχιστον- απρεπή συμπεριφορά του απέναντι στον ελληνοαμερικανό προσωπάρχη του Λευκού Οίκου, Ρέινς Πρίμπους. Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές, η σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο από τον ιταλικής καταγωγής επιχειρηματία και πολιτικό ενώ βρισκόταν ήδη στον τελευταίο μήνα της εγκυμοσύνης της. Απόδειξη αποτελεί ότι πριν λίγες ημέρες έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι, προκαλώντας τη γέννηση διαφόρων σεναρίων, ενώ το αίτημα για διαζύγιο επιβεβαίωσε ο δικηγόρος της, αποφεύγοντας ωστόσο να αποκαλύψει τους λόγους που ώθησαν την πελάτισσά του να προβεί στη συγκεκριμένη ενέργεια, σε μία τόσο κρίσιμη στιγμή της ζωής της.

Η 38χρονη Ντίντρι Μπολ φέρεται να έχει ζητήσει διαζύγιο από τον 53χρονο Άντονι Σκαραμούτσι για πολλούς λόγους. Πλέον στο ψηφιδωτό αυτής της περίεργης ιστορίας, προστίθεται και η γέννηση ενός παιδιού και τα ερωτηματικά που προκαλούνται. Γιατί μία γυναίκα που είναι έτοιμη να γεννήσει, ζητά διαζύγιο από τον σύζυγό της; 

Ο δικηγόρος της 38χρονης γυναίκας επιβεβαίωσε το Σάββατο με δηλώσεις του την αίτηση διαζυγίου, ενώ ο διευθυντής Επικοινωνίας του Λευκού Οίκου επιχειρούσε να βάλει φρένο στα δημοσιεύματα για την προσωπική του ζωή, ζητώντας με άσχημο τρόπο από τους δημοσιογράφους να μην μπλέκουν τα προσωπικά του στη διαμάχη που έχει ξεσπάσει. Ο Τζιλ Στόουν ωστόσο, ξεκαθάρισε πως ο λόγος που η πελάτης του αιτήθηκε το διαζύγιο, δεν σχετίζεται με τις φιλοδοξίες του Σκαραμούτσι και τη συνεργασία του με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Κλείσιμο
Τη Δευτέρα, η Ντίντρι Μπολ έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι, δύο εβδομάδες πριν την ημερομηνία που προέβλεπαν οι γιατροί. 

Ο Άντονι Σκαραμούτσι ανέβασε δύο μηνύματα στο twitter, ζητώντας από τους δημοσιογράφους να αφήσουν εκτός την οικογένειά του και την προσωπική του ζωή.





Το προφίλ της 38χρονης γυναίκας στο LinkedIn την παρουσιάζει ως αντιπρόεδρος της επενδυτικής εταιρείας SkyBridge Capital, μια επιχείρηση διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων που είχε προηγουμένως ο σύζυγός της.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης