Η «διαβολοβδομάδα» του Σκαραμούτσι: Πρώτα «σκότωσε» τον Πρίμπους και τώρα τον χωρίζει η γυναίκα του

Η «διαβολοβδομάδα» του Σκαραμούτσι: Πρώτα «σκότωσε» τον Πρίμπους και τώρα τον χωρίζει η γυναίκα του

Ο Ιταλοαμερικανός διευθυντής επικοινωνίας του Τραμπ δεν διέψευσε ότι πάει για διαζύγιο - Τι έγραψε στο τουίτερ - Μεγάλο θέα στα αμερικανικά Μέσα το ξέσπασμά του εναντίον του Ελληνοαμερικανού Πρίμπους - Τι λέει ο δικηγόρος διαζυγίων του Σκαραμούτσι

Μέσα σε μία εβδομάδα τα έκανε όλα... «Έφαγε» τον Ρέινς Πρίμπους από τον Λευκό Οίκο
και απείλησε ότι «θέλει να τον σκοτώσει», βρέθηκε σε διάσταση με τη σύζυγό του, ήρθε σε ρήξη με τους δημοσιογράφους, στην προσπάθειά του να δικαιολογήσει τις κατηγορίες περί διαρροών που του απηύθυνε ο Ελληνοαμερικανός τέως προσωπάρχης του Λευκού Οίκου και συγκέντρωσε πάνω του όλα τα βλέμματα και την προσοχή στις ΗΠΑ.

Ο λόγος για τον νέο διευθυντή Επικοινωνίας του Λευκού Οίκου, Άντονι Σκαραμούτσι, ο οποίος αποτέλεσε τον βασικό λόγο για την αποπομπή του Ελληνοαμερικανού Ρέινς Πρίμπους και τις αλλαγές που έγιναν στο επικοινωνιακό επιτελείο στην Ουάσιγκτον, αφού προηγουμένως ο Ιταλοαμερικανός είχε προκαλέσει την καρατόμηση και του Σον Σπάισερ, τέως εκπροσώπου του Ντόναλντ Τραμπ.

Επιδιώκει με... τρέλα τη δημοσιότητα

Όλα δείχνουν ότι πρόκειται για ένα άτομο που επιδιώκει με έμφαση τη δημοσιότητα, ίσως περισσότερο ακόμα και από τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, αν αυτό είναι δυνατόν.

Ο Σκαραμούτσι, πάντως, επιτέθηκε στους δημοσιογράφους, ζητώντας να αφήσουν εκτός της «διαμάχης» την οικογενειακή του κατάσταση, ενώ όλα δείχνουν πως βαίνει για δεύτερο διαζύγιο. Ο ίδιος δεν το έχει διαψεύσει, όπως και η σύζυγός του, αποφεύγοντας πάντως να επιβεβαιώσει τις φήμες. Ο Σκαραμούτσι πάντως, με αναρτήσεις του στο twitter, όχι μόνο δεν διέψευσε τα σενάρια, αλλά ουσιαστικά επιβεβαίωσε το επερχόμενο διαζύγιό του.

Οι ενδείξεις πάντως είναι αδιάψευστες. Πρώτον, ο Σκαραμούτσι ζήτησε με ένα πρώτο tweet να αφήσουν οι δημοσιογράφοι εκτός την οικογένειά του. Δεύτερον το επανέλαβε με νέο tweet και τρίτον, έβαλε τον δικηγόρο του Λέοναρντ Σπέρμπερ να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για εκείνον, εκθειάζοντας τη συμπεριφορά του κατά τη διαδικασία του πρώτου διαζυγίου που είχε πάρει, χαρακτηρίζοντάς τον «ήρεμο και ορθολογιστή», αλλά και έναν άνθρωπο με «εκπληκτικές γνώσεις στην πολιτική, την ιστορία και την οικονομία».


Ο δικηγόρος του Σκαραμούτσι Λέοναρντ Σπέρμπερ


Ο Σκαραμούτσι υπέστη ένα σοκ, όταν την ημέρα της μεγαλύτερης νίκης του, τη μέρα που ο Ντόναλντ Τραμπ με ένα tweet που ανάρτησε, «τελείωσε» τον μεγάλο του «αντίπαλο» και προϊστάμενό του στον Λευκό Οίκο, Ρέινς Πρίμπους, τα μεγάλα Μέσα στις ΗΠΑ προέταξαν το πιθανό διαζύγιό του και την πρόθεσή της να τον χωρίσει.

Οι λόγοι, όπως ανέφεραν τα αμερικανικά ΜΜΕ; Η σύζυγος του Σκαραμούτσι δεν συμφωνεί και δεν μπορεί να ακολουθήσει τη λογική του Ντόναλντ Τραμπ, την οποία υιοθετεί απόλυτα ο σύζυγός της και συντάσσεται μαζί του. Δεν της αρέσει η τακτική που ακολουθεί ο άντρας της για να αναρριχηθεί στον Λευκό Οίκο. Δεν της αρέσει η ζωή στην Ουάσιγκτον και όλα όσα γίνονται στον Λευκό Οίκο. Ενδεχομένως να υπάρχουν και άλλα προβλήματα, οικογενειακά, τα οποία κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει. Το θέμα είναι ότι η δεύτερη σύζυγός του θέλει να τον χωρίσει και ο Σκαραμούτσι βρίσκεται αντιμέτωπος με μία δύσκολη επικοινωνιακά κατάσταση, την οποία προσπαθεί να διαχειριστεί και όχι με μεγάλη επιτυχία.

Το ξέσπασμα Σκαραμούτσι κατά Πρίμπους και το «στραπατσάρισμα» της εικόνας του

Η εικόνα του ήρεμου και... ορθολογιστή που προσπαθεί να πλασάρει ο Άντονι Σκαραμούτσι αό τη στιγμή που κυκλοφόρησε η φήμη για το διαζύγιό του έχει «στραπατσαριστεί» από το ξέσπασμά του εναντίον του Ρέινς Πρίμπους.


Ο Σκαραμούτσι με τη σύζυγό του

Ο Ελληνοαμερικανός άφησε αιχμές εναντίον του για τις «υπόγειες διαρροές» από τον Λευκό Οίκο. Ακόμη και στις πιο πρόσφατες δηλώσεις του, ο ελληνοαμερικανός μέχρι πρότινος υπεύθυνος Τύπου, πέταξε τις σπόντες του, λέγοντας πως ο διάδοχός του θα πρέπει να αποφασίσει πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει, για να αντέξει τις διαρροές αυτού του τύπου. Ο Σκαραμούτσι, πάντως, είχε «απασφαλίσει», λέγοντας πως θα αναθέσει στο FBI να ερευνήσουν τον Πρίμπους και τον ρόλο του στον Λευκό Οίκο, απείλησε ανοιχτά ότι θα τον «σκοτώσει» και τον χαρακτήρισε «γαμ.... παρανοϊκό ψυχοπαθή», προκαλώντας αλγεινή εντύπωση σε όλον τον κόσμο.

Ακόμη και ιταλικής καταγωγής δημοσιογράφοι, όπως η Λίντα Στάσι, του άσκησαν σφοδρότατη κριτική, λέγοντας χαρακτηριστικά πως ο Σκαραμούτσι απώλεσε το δικαίωμα να δηλώνει «περήφανος Ιταλός».

Τους σκαιούς χαρακτηρισμούς του Σκαραμούτσι για τον Πρίμπους έκαναν πρωτοσέλιδο τα μεγαλύτερα αμερικανικά ΜΜΕ, όπως οι New York Times, ο New Yorker και η Washington Post.Η ιταλικής καταγωγής δημοσιογράφος Λίντα Στάσι, αναφέρθηκε με ιδιαίτερα απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς και ύφος προς τον Άντονι Σκαραμούτσι, λέγοντας πως διαθέτει ένα δίκτυο επιχειρήσεων, η αξία των οποίων ξεπερνά τα 84 εκατ. δολάρια, αλλά η συμπεριφορά του είναι για... τρία δολάρια, κατακρίνοντας όσα είχε δηλώσει ο διευθυντής επικοινωνίας του Λευκού Οίκου για τον Ρέινς Πρίμπους. Ο Σκαραμούτσι είναι ζάμπλουτος, διαθέτει μία πολύ μεγάλη περιουσία και αν υπάρχει κάτι που την ξεπερνά σε αξία πάνω του, είναι σίγουρα η φιλοδοξία του να προβληθεί, να αναλάβει ρόλο στο πολιτικό γίγνεσθαι των ΗΠΑ και να επηρεάσει τις εξελίξεις δίπλα στον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.ΣΧΟΛΙΑ (9)

Νικος

Αλεξ Καρλουτσος και Αλεξ Σπανος. Ψαχτε στο ιντερνετ και θα καταλαβετε ποιοι εφαγαν ποιον.

Η ΣΙΩΝ ΕΦΑΓΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΙΜΠΟΥΣ

Το μασονικό/τεκτονικό δαχτυλίδι που φοράει ο Ιταλός Άντονι Σκαραμούτσι το έχουν θαμπώσει επίτηδες στην προτελευταία φωτογραφία, για να μη φαίνεται που ανήκει. Σε άλλες φωτογραφίες που τραβήχτηκαν σε ομιλίες του το είχε γυρίσει ανάποδα με το πάνω μέρος προς τα κάτω προς τη μεριά της χούφτας του για να κρύψει το μασονικό σχέδιο. Άλλοι που ήθελαν να διώξουν το Ελληνα ήταν η κόρη του Τράμπ Ιβάνκα και ο σύζυγός της ο Εβραίος και εκατομμυριούχος γαμπρός του Τραμπ ο Τζάρεντ Κούσνερ

Η ΣΙΩΝ ΕΦΑΓΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ

Το μασονικό/τεκτονικό δαχτυλίδι που φοράει ο Ιταλός Άντονι Σκαραμούτσι το έχουν θαμπώσει επίτηδες στην προτελευταία φωτογραφία, για να μη φαίνεται που ανήκει. Σε άλλες φωτογραφίες που τραβήχτηκαν σε ομιλίες του το είχε γυρίσει ανάποδα με το πάνω μέρος προς τα κάτω προς τη μεριά της χούφτας του για να κρύψει το μασονικό σχέδιο. Άλλοι που ήθελαν να διώξουν το Ελληνα ήταν η κόρη του Τράμπ και ο συζυγός της ο Εβραίος και εκατομμυριούχος γαμπρός του Τραμπ ο Τζάρεντ Κούσνερ

Μπεεε

Μπες στο ebay να αγορασεις ενα κιλο δαχτυλιδια μασωνικα. Τα βαρια δαχτυλιδια(απο αδελφοτητες/στοες που αξιζουν και εχουν δυναμη) δεν φαινονται, γιατι δεν χρειαζετε να τα φορεσεις. Τα πιο σεβαστα δε ειναι τα στρατιωτικα και τα μονα που αξιζουν επιδειξης.

Rogue One

Ο τύπος αυτός είναι παρανοϊκά φιλόδοξος, φαίνεται από την φάτσα του.

ωχ ωχ...

ο Ιταλοαμερικανός μάλλον έδωσε καν μνί να πηδήξει ο γεροΤραμπ και έφαγε τον Ελληνοαμερικανό που είναι σοβαρός οικογενειάρχης. Δες τον ιταλοαμερικανό, όλη η λαμογιά του κόσμου μαζεμένη στην μούρη του...πάνε και τα πετρελαιάκια της Κύπρου ,τα 'φαγε ο Ιταλός,ποιός ξέρει τι deal έχει γίνει εκεί κάτω με εταιρίες, Τραμο,Ιταλοαμερικανό και τούρκους... αχ βαχ...

ψ

τοσο σοβαρος ο ελληνας που κατεβηκε με τον πανεξυπνο τραμπ

Από Σικελία

Ο Σκαρμούτσος φαίνεται να είναι γαλαντόμος, ωραίος, μαυριδερός και μπερμπάντης σαν Έλληνας. Magna Graecia.

Greek boy.

Ο Σκαραμουτσος έχει μήπως καμιά σχέση με τον αείμνηστο Γιώργο Μουτσιο;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

makron

Η Γαλλία επέμεινε στο βέτο για τα Σκόπια και την Αλβανία - Ώρα 2:44 ξημερώματα Παρασκευής (1:44 τοπική ώρα Βρυξελλών) ολοκληρώθηκε η συζήτηση στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο - Δεν δημοσιεύθηκαν συμπεράσματα παρά την πολύωρη συζήτηση των ηγετών - Στον πάγο το αίτημα Σκοπίων και Αλβανίας για έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων