Γερμανία: Δεκαεφτά μονάδες διαφορά, υπέρ Μέρκελ, σε νέα δημοσκόπηση

Γερμανία: Δεκαεφτά μονάδες διαφορά, υπέρ Μέρκελ, σε νέα δημοσκόπηση

Άνετη επικράτηση, στις δημοσκοπήσεις, της Άγκελα Μέρκελ έναντι του Σοσιαλδημοκράτη Μάρτιν Σουλτς

Διαφορά 17 μονάδων υπέρ του κόμματος της Καγκελαρίου Άγκελα  Μέρκελ καταγράφει δημοσκόπηση του πρώτου δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού δικτύου (ARD) της χώρας, σχεδόν δύο μήνες πριν από τις ομοσπονδιακές εκλογές στη Γερμανία που θα γίνουν στις 24 Σεπτεμβρίου.

Η Χριστιανοδημοκρατική Ένωση (CDU/CSU) θα έπαιρνε 40% (+1% σε σχέση με την προηγούμενη έρευνα), εάν γίνονταν τώρα οι εκλογές, ενώ το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα της Γερμανίας (SPD), με επικεφαλής τον Μάρτιν Σούλτς, παραμένει στο 23%.

Τρίτο κόμμα θα αναδεικνυόταν το ακροδεξιό-λαϊκιστικό κόμμα Εναλλακτική για την Γερμανία (AfD) με 9%, ενώ οι Πράσινοι (Die Gruenen) θα ελάμβαναν 8%, με τα δύο κόμματα να λαμβάνουν το ίδιο ποσοστό με πριν.

Η Αριστερά (Die Linke) και το Φιλελεύθερο Κόμμα της Γερμανίας (FDP) χάνουν 1% και θα κατέγραφαν και αυτά 8%.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Παϊσιόφιλη Χριστανή

Πήγε στράφι ο κεντρικός σχεδιασμός των Συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ να προκαλέσουν εκλογικό χάος στην Ευρώπη, να "αλλάξουν πορεία τα Ευρωπαϊκά Κράτη" προς Μαοϊκά και Κομμουνιστικά μονοπάτια, να ρίξουν τις Δεξιές Φιλελεύθερες Κυβερνήσεις στις Χώρες των Δανειστών μας, για να αποκομίσουν μικρο-πολιτικά οφέλη εντός, και να παρατείνουν την παραμονή τους στην Εξουσία. Όλοι οι Ευρωπαϊκοί λαοί έκριναν με ωριμότητα και σωφροσύνη, αποφάσισαν το καλύτερο για τα Κράτη τους και την Ευρωπαϊκή Ένωση, απέφυγαν Αναρχικά Κινήματα/Κομμουνιστικές φράξιες/Φασιστικά μορφώματα/Ναζιστικά Κόμματα, κι επέλεξαν εκλογικά συνετούς σοβαρούς πολιτικούς να τους εκπροσωπήσουν. Η απομόνωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Ευρωπαϊκή Ήπειρο είναι πλέον πλήρης, οριστική και μη αναστρέψιμη.

ΧχΧ

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

merkelina

Μετά τις βαριές απώλειες που υπέστη το αδελφό βαυαρικό κόμμα της CDU, η Ένωση Χριστιανοκοινωνιστών (CSU), την περασμένη εβδομάδα, οι δημοσκοπήσεις υποδεικνύουν ότι και το κόμμα της καγκελαρίου θα δει το ποσοστό του να πέφτει πολύ την 28η Οκτωβρίου