Επίθεση στο Μάντσεστερ: Η Γουέστ Χαμ προσφέρει σπίτι στον άστεγο ήρωα

Επίθεση στο Μάντσεστερ: Η Γουέστ Χαμ προσφέρει σπίτι στον άστεγο ήρωα

Τα «Σφυριά» του Λονδίνου πληρώνουν ήδη για ξενοδοχείο - Μέχρι τέλος της εβδομάδας, ο 35χρονος Στίβεν Τζόουνς θα μεταβεί στη νέα του κατοικία

Επίθεση στο Μάντσεστερ: Η Γουέστ Χαμ προσφέρει σπίτι στον άστεγο ήρωα
Στο Μάντσεστερ έγινε ήρωας, από το Λονδίνο όμως του δίνεται η ευκαιρία να κάνει ένα νέο ξεκίνημα... Ο λόγος για τον άστεγο που έγινε ήρωας πριν από τρεις εβδομάδες, όταν έσωσε τουλάχιστον 20 ανθρώπινες ζωές κατά την επίθεση του 22χρονου Βρετανού τζιχαντιστή λιβυκής καταγωγής Σαλμάν Αμπέντι στο Μάντσεστερ Αρίνα. Ο Στίβεν Τζόουνς, αναμένεται σύντομα να μεταβεί στο νέο του σπίτι, καθώς η ποδοσφαιρική ομάδα της Γουέστ Χαμ Γιουνάιτεντ ανέλαβε να καλύψει τα έξοδα διαμονής του σε ξενοδοχείο και σύντομα, θα είναι σε θέση να του παραχωρήσει μόνιμη κατοικία, ώστε να αποκτήσει μία κανονική ζωή.

Πρόκειται για μία περίεργη ιστορία, καθώς ο 35χρονος άνδρας επέστρεψε στους δρόμους, μόλις τρεις εβδομάδες μετά την ηρωική του πράξη στη συναυλία της Αριάνα Γκράντε. Παρ' ότι ο κόσμος συγκέντρωσε το ποσό των 45.000 λιρών, ώστε να τον βοηθήσουν να κάνει ένα νέο ξεκίνημα, ο ίδιος δεν κατάφερε να τα εισπράξει, καθώς απαιτείται μία διαδικασία και συγκεκριμένη διεύθυνση κατοικίας, η οποία φυσικά, δεν υπάρχει.

Κλείσιμο
Ο εκπρόσωπος της Γουέστ Χαμ Γιουνάιτεντ δήλωσε ότι μίλησε με τον Στίβεν Τζόουνς και πλέον δεν είναι άστεγος, καθώς ο σύλλογος του Λονδίνου καλύπτει τα έξοδα ενός δωματίου και φαγητού για τον 35χρονο ήρωα, ενώ σύντομα, θα είναι έτοιμο το νέο του σπίτι, στο οποίο θα μετακομίσει οριστικά.

«Το σχέδιό μας θα είναι έτοιμο μέχρι το τέλος της εβδομάδας και θα τον επισκεφθούμε στο Μάντσεστερ την 1η Ιουλίου», δήλωσε ο εκπρόσωπος της λονδρέζικης ομάδας, η οποία ανέλαβε την πρωτοβουλία, προκειμένου να περάσει το μήνυμα σε όλον τον κόσμο, ότι οι ηρωικές πράξεις πρέπει να τυγχάνουν ουσιαστικής ανταπόκρισης.

Όσο για τα χρήματα που έχουν συγκεντρωθεί, οι υπεύθυνοι υποστηρίζουν ότι θα τα χρησιμοποιήσει ο ίδιος, αλλά θα πρέπει όσοι έκαναν προσφορές, να σιγουρευτούν ότι θα διοχετευθούν εκεί που πρέπει και όπως πρέπει.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης