Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ έδωσε εντολή στον σύμβουλό του για θέματα εθνικής ασφαλείας, Τομ Μπόσερτ, να συγκαλέσει έκτακτη σύσκεψη την Παρασκευή το βράδυ προκειμένου να εκτιμηθεί η απειλή που ενδεχομένως έθεσε η παγκόσμια κυβερνοεπίθεση
εναντίον τουλάχιστον 150 χωρών, δήλωσε ανώτερος κυβερνητικός αξιωματούχος στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς.
Υψηλόβαθμα στελέχη του επιτελείου που είναι επιφορτισμένο με θέματα εθνικής ασφάλειας είχαν και το Σάββατο συνάντηση στον Λευκό Οίκο, την ώρα που το FBI και η Υπηρεσία Εθνικής Ασφαλείας (NSA) επιχειρούν να εντοπίσουν τους δράστες της μαζικής αυτής κυβερνοεπίθεσης, σύμφωνα με τον ίδιο αξιωματούχο, που δεν θέλησε να κατονομαστεί.
Για τον Όμιλο Sani/Ikos, η βιωσιμότητα αποτελεί μια διαρκή διαδικασία προσαρμογής και εξέλιξης, που επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο σχεδιάζονται οι εμπειρίες φιλοξενίας
Με μετρήσιμα αποτελέσματα σε περιβάλλον, κοινωνία και εταιρική διακυβέρνηση, η εταιρεία παρουσιάζει τον ESG Απολογισμό 2025 και τη νέα στρατηγική «Brewing Tomorrow»