Φωτογραφίες: Γνωρίστε την θετή κόρη του Μακρόν που έχει μπει για τα καλά στον πολιτικό στίβο

Φωτογραφίες: Γνωρίστε την θετή κόρη του Μακρόν που έχει μπει για τα καλά στον πολιτικό στίβο

Η 32χρονη Τιφέν είναι δυναμική σαν την μαμά της, και μόλις επτά χρόνια μικρότερη από τον Μακρόν - Μητέρα δύο παιδιών και δικηγόρος στο επάγγελμα, όπου βρεθεί κι όπου σταθεί λέει τα καλύτερα για τον πατριό της και σχολιάζει όλα τα κακεντρεχή σχόλια και δημοσιεύματα γύρω από το διάσημο ζευγάρι

Φωτογραφίες: Γνωρίστε την θετή κόρη του Μακρόν που έχει μπει για τα καλά στον πολιτικό στίβο
Την πιο όμορφη θετή του κόρη προωθεί ο Εμμανουέλ Μακρόν ενόψει των βουλευτικών εκλογών.
 
Η ξανθιά Τιφέν Οζιέρ, που βρισκόταν συνεχώς στο πλευρό του 39χρονου πατριού της κατά την διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας, είναι αναπληρωματική στο 4ο διαμέρισμα του Πα ντε Καλαί, εκεί όπου αναδείχθηκε νικήτρια η σταρ της γαλλικής Ακροδεξιάς, Μαρίν Λεπέν.
 
Κλείσιμο


 Όπως αναφέρει η γαλλική εφημερίδα Le Parisien, όταν της έγινε πρόταση από τον πατριό της, η Τιφέν δέχτηκε να είναι αναπληρωματική του Τιμπό Γκουιλί, στο 4ο διαμέρισμα του Πα ντε Καλαί. 


   
Η 32χρονη Τιφέν είναι δυναμική σαν την μαμά της, και μόλις επτά χρόνια μικρότερη από τον Μακρόν, αναφέρει η εφημερίδα Le Parisien. Είναι η μικρότερη από τις δύο κόρες που απέκτησε η Μπριζίτ από τον πρώτο της γάμο με τον τραπεζίτη Αντρέ Λουί Οζιέρ (έχει επίσης και έναν γιο από τον ίδιο γάμο). Η Τιφέν, μητέρα δύο παιδιών και δικηγόρος στο επάγγελμα, όπου βρεθεί κι όπου σταθεί λέει τα καλύτερα για τον πατριό της επισημαίνοντας πως είναι κοντά στα πολιτικά της πιστεύω. Είναι εξαιρετικός, θαυμάσιος, έχει όραμα για την κοινωνία, υποστηρίζει η Τιφέν Οζιέρ. 


 
Στη μητέρα της Μπριζίτ έχει μεγάλη αδυναμία. Σε συνέντευξή της στo γαλλικό δίκτυο BFMTV, σχολίασε τα ουκ ολίγα κακοήθη δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας για την διαφορά ηλικίας του ζευγαριού. 

Υπάρχει αρκετή ζήλια, επισημαίνει τονίζοντας πως δεν θέλει να μπει στη διαδικασία να σχολιάσει τα σεξιστικά σχόλια που γίνονται σε βάρος της μητέρας της.

Η Τιφέν βρήκε απαράδεκτο το γεγονός ότι το περιοδικό Charlie Hebdo είχε την ιδέα να απεικονίσει στο εξώφυλλό του ως εγκυμονούσα την Μπριζίτ στο πλευρό του Μακρόν. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης