Ιστορία φρίκης στις ΗΠΑ: Πατέρας σκότωσε τον 15μηνο γιο του για να εισπράξει την ασφάλεια ζωής

Ιστορία φρίκης στις ΗΠΑ: Πατέρας σκότωσε τον 15μηνο γιο του για να εισπράξει την ασφάλεια ζωής

Είχε σχεδιάσει τον θάνατο του παιδιού από τη γέννησή του - Υπέγραψε το συμβόλαιο για 500.000 δολάρια όταν ο μικρός έγινε δύο μηνών

Ιστορία φρίκης στις ΗΠΑ: Πατέρας σκότωσε τον 15μηνο γιο του για να εισπράξει την ασφάλεια ζωής
Μία απίστευτη ιστορία φρίκης είδε το φως της δημοσιότητας καθώς εκδικάστηκε από το δικαστήριο. Πατέρας στη Βιρτζίνια των Ηνωμένων Πολιτειών, καταδικάστηκε διότι, όπως αποδείχθηκε, σκότωσε τον μόλις 15 μηνών γιο του, προκειμένου να εισπράξει την αποζημίωση από την ασφάλεια ζωής!

Η υπόθεση έλαβε ακόμη πιο τραγική μορφή, όταν στην ακροαματική διαδικασία όχι μόνο αποδείχθηκε ότι σκότωσε το παιδί του, αλλά ότι το είχε σχεδιάσει από τη γέννησή του. Με άλλα λόγια, έγινε πατέρας βάσει οργανωμένου σχεδίου, ώστε να καρπωθεί χρήματα από τον θάνατο του παιδιού.

Πρωταγωνιστής αυτής της αδιανόητης ιστορίας είναι ο Τζοακίν Σάντου Ραμς, ο οποίος σκότωσε το 2012 τον γιο του Πρινς Μακλόιντ Ραμς. Ο δικαστής δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στον πατέρα και τον καταδίκασε σε ισόβια κάθειρξη.
Κλείσιμο

Ο μικρός Πρινς Μακλόιντ Ραμς



Ο ίδιος υποστήριζε ότι ο γιος του κατέληξε μετά από μία ισχυρή αρρώστια, η οποία του προκάλεσε υψηλό πυρετό. Όπως αποδείχθηκε όμως, χορηγούσε συστηματικά στο παιδί φάρμακα, προκαλώντας τελικά τον θάνατό του.

Τον Σεπτέμβριο του 2011, όταν το παιδί ήταν μόλις δύο μηνών, υπέγραψε ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής του γιου του, το οποίο θα απέδιδε το ποσό των 500.000 δολαρίων σε περίπτωση θανάτου. Τα στοιχεία οδήγησαν τον δικαστή στο συμπέρασμα ότι είχε σχεδιάσει τον θάνατό του από την ημέρα που γεννήθηκε.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης