Ιστορία φρίκης στις ΗΠΑ: Πατέρας σκότωσε τον 15μηνο γιο του για να εισπράξει την ασφάλεια ζωής

Ιστορία φρίκης στις ΗΠΑ: Πατέρας σκότωσε τον 15μηνο γιο του για να εισπράξει την ασφάλεια ζωής

Είχε σχεδιάσει τον θάνατο του παιδιού από τη γέννησή του - Υπέγραψε το συμβόλαιο για 500.000 δολάρια όταν ο μικρός έγινε δύο μηνών

Μία απίστευτη ιστορία φρίκης είδε το φως της δημοσιότητας καθώς εκδικάστηκε από το δικαστήριο. Πατέρας στη Βιρτζίνια των Ηνωμένων Πολιτειών, καταδικάστηκε διότι, όπως αποδείχθηκε, σκότωσε τον μόλις 15 μηνών γιο του, προκειμένου να εισπράξει την αποζημίωση από την ασφάλεια ζωής!

Η υπόθεση έλαβε ακόμη πιο τραγική μορφή, όταν στην ακροαματική διαδικασία όχι μόνο αποδείχθηκε ότι σκότωσε το παιδί του, αλλά ότι το είχε σχεδιάσει από τη γέννησή του. Με άλλα λόγια, έγινε πατέρας βάσει οργανωμένου σχεδίου, ώστε να καρπωθεί χρήματα από τον θάνατο του παιδιού.

Πρωταγωνιστής αυτής της αδιανόητης ιστορίας είναι ο Τζοακίν Σάντου Ραμς, ο οποίος σκότωσε το 2012 τον γιο του Πρινς Μακλόιντ Ραμς. Ο δικαστής δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στον πατέρα και τον καταδίκασε σε ισόβια κάθειρξη.

Ο μικρός Πρινς Μακλόιντ ΡαμςΟ ίδιος υποστήριζε ότι ο γιος του κατέληξε μετά από μία ισχυρή αρρώστια, η οποία του προκάλεσε υψηλό πυρετό. Όπως αποδείχθηκε όμως, χορηγούσε συστηματικά στο παιδί φάρμακα, προκαλώντας τελικά τον θάνατό του.

Τον Σεπτέμβριο του 2011, όταν το παιδί ήταν μόλις δύο μηνών, υπέγραψε ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής του γιου του, το οποίο θα απέδιδε το ποσό των 500.000 δολαρίων σε περίπτωση θανάτου. Τα στοιχεία οδήγησαν τον δικαστή στο συμπέρασμα ότι είχε σχεδιάσει τον θάνατό του από την ημέρα που γεννήθηκε.

ΣΧΟΛΙΑ (8)

Πατέρας

Αυτός ο τύπος δεν έγινε ποτέ πατέρας. Ένας άθλιος, άρρωστος και δειλός δολοφόνος που έφερε μια ζωή στον κόσμο για να σκοτώσει και να εξαπατήσει προκειμένου να βγάλει κάποια χρήματα. Ένας πατέρας που έχει την ευλογία να αισθανθεί τη διάσταση της ιδιότητας του ως γονιού είναι πρόθυμος να πεθάνει στη θέση του παιδιού του χωρίς δεύτερη σκέψη. Έτσι αισθάνομαι εγώ και όποιος άλλος έχει την ίδια τύχη/ευλογία με εμένα. Όσο για τα ρατσιστικά σχόλια νομίζω ότι αυτό το έγκλημα ξεπερνά την όποια καταγωγή όσο ποταπή και να θεωρείται από τους ρατσιστές οπότε δεν έχουν νόημα. Αυτές είναι ακραίες αρρωστημένες εκφράσεις (σχεδιασμένοι θάνατοι/ατυχήματα για είσπραξη ασφαλειών, εκπόρνευση κλπ) και σχετικά συχνά εκδηλώνονται και από white trash που μάλιστα έχουν μεγαλύτερη πρόσβαση σε κυκλώματα, σε ασφαλιστικές και στην κοινωνική πρόνοια και όχι από μειονοτικούς (μετανάστες κλπ). Τραγικά πράγματα, δεν ξέρω πραγματικά τι να πω.

EΠΕ

πα-τέρας

Τζοακίν Σάντου Ραμς

Μεξικανικο υπανθρωπο σκουπιδι.

ΣΥΡΙΖΟΓΙΔΟ

ΕΛΑ ΕΔΩ ΡΕ ΑΡΧΟΝΤΑ!!! ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΟΚ

END OF DAYS

KAI OI ΚΟΥΝΕΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΟΒΟΛΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΞΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΛΥΤΕΡΕΣ ????????

οριστε?

ποια ισοβια? ηλεκτρικη καρεκλα αμεσως...

Trumpster

Λατινος, τι περιμενεις?

Υψηλής ποιότητας

ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΣ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

iphone_fingerpring

Το περιστατικό προκάλεσε έντονες επικρίσεις καθώς δύο αστυνομικοί εισέβαλαν στο γραφείο τελετών για να προβούν στη συγκεκριμένη πράξη – Η αστυνομία χρησιμοποιεί συχνά τη μέθοδο για να εντοπίσει κυκλώματα εμπορίας ναρκωτικών