Η Βόρεια Κορέα μπορεί να έχει πυραύλους με το νευροπαραλυτικό σαρίν, λέει ο Ιάπωνας πρωθυπουργός
Αυτό δήμωσε ο Σίνζο Άμπε, ενώ εκφράζονται ανησυχίες ότι σύντομα η Πιονγιάνγκ θα πραγματοποιήσει την έκτη πυρηνική δοκιμή της ή θα προχωρήσει σε νέες δοκιμαστικές πυραυλικές εκτοξεύσεις
Η Βόρεια Κορέα μπορεί να έχει την τεχνολογική δυνατότητα εκτόξευσης πυραύλων με χημικές κεφαλές του νευροπαραλητικού αερίου σαρίν, σύμφωνα με σημερινές δηλώσεις του Ιάπωνα πρωθυπουργού, Σίνζο Άμπε.
Οι δηλώσεις αυτές έγιναν, καθώς εκφράζονται ανησυχίες ότι σύντομα η Πιονγιάνγκ θα πραγματοποιήσει την έκτη πυρηνική δοκιμή της ή θα προχωρήσει σε νέες δοκιμαστικές πυραυλικές εκτοξεύσεις.
“Υπάρχει η πιθανότητα, η Βόρεια Κορέα να έχει ήδη τη δυνατότητα να εκτοξεύσει πυραύλους, που θα φέρουν κεφαλές με αέριο σαρίν,” δήλωσε σήμερα χαρακτηριστικά ο Ιάπωνας πρωθυπουργός στη διάρκεια συνεδρίασης του Κοινοβουλίου στο Τόκιο.
Με μετρήσιμα αποτελέσματα σε περιβάλλον, κοινωνία και εταιρική διακυβέρνηση, η εταιρεία παρουσιάζει τον ESG Απολογισμό 2025 και τη νέα στρατηγική «Brewing Tomorrow»
Ποδοσφαιρικά vibes, ατόφια αθλητική διασκέδαση, διαγωνισμοί και δώρα περιμένουν τους επισκέπτες στο The Mall Athens, το μεγαλύτερο εμπορικό και ψυχαγωγικό κέντρο στην Ελλάδα.