Την ώρα που αποκαλύπτεται ότι οι δράστες της πολύνεκρης επίθεσης στο μετρό της Αγίας Πετρούπολης είχαν βάλει καρφιά στη βόμβα που ενεργοποίησαν με σκοπό να προκαλέσουν περισσότερα θύματα, ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν είπε ότι το ενδεχόμενο της τρομοκρατίας δεν μπορεί να αποκλειστεί.
Την ώρα της έκρηξης, ο πρόεδρος της Ρωσίας βρισκόταν συμπτωματικά στην Αγία Πετρούπολη όπου είχε συνάντηση με τον Λευκορώσο ομόλογό του, Αλεξάντερ Λουκασένκο.
Η ρωσική κυβέρνηση προσπαθεί να διακριβώσει την αιτία των εκρήξεων και όλα τα πιθανά αίτια εξετάζονται, συμπεριλαμβανομένης της τρομοκρατίας, είπε ο κ. Πούτιν.
Κλείσιμο
Όπως εξήγησε ο πρόεδρος της Ρωσίας, τα αίτια της πολύνεκρης επίθεσης δεν είναι καθαρά.
Ο Βλαντίμιρ Πούτιν ανέφερε ότι έχει μιλήσει με τους επικεφαλής των ρωσικών υπηρεσιών ασφαλείας και εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων.
Ένα νέο κεφάλαιο στην ελληνική ψυχαγωγία γράφεται με πρωταγωνιστές που γνωρίζουν καλά πώς να μετατρέπουν τη διασκέδαση σε εμπειρία: Ο Γιώργος Μαζωνάκης και ο όμιλος ΜΚ Group (Μαροσούλη - Κοταρίδη) ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους σε μια συνεργασία με πολλαπλές διαστάσεις.