Βρετανία: Το 80% των εκατομμυριούχων αισιοδοξεί πως θα πλουτίσει κι άλλο με το Brexit

Βρετανία: Το 80% των εκατομμυριούχων αισιοδοξεί πως θα πλουτίσει κι άλλο με το Brexit

Οσο πιο νέοι τόσο πιο βέβαιοι πως τα εκατομμύριά τους θα πολλαπλασιαστούν μετά την έξοδο της Βρετανίας από την ΕΕ

Βρετανία: Το 80% των εκατομμυριούχων αισιοδοξεί πως θα πλουτίσει κι άλλο με το Brexit
Η πλειονότητα των εκατομμυριούχων στο Ηνωμένο Βασίλειο δηλώνει πιο αισιόδοξη ως προς τα κέρδη που θα αποκομίσει μετά το Brexit
σε σχέση με την περίοδο πριν από το δημοψήφισμα για αποχώρηση της Βρετανίας από την ΕΕ, όπως προκύπτει από έρευνα ελβετικής εταιρείας παροχής χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, την οποία δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα Guardian.

Η έρευνα την οποία διενήργησε η UBS Wealth Management UK σε δείγμα 400 Βρετανών με περιουσία που ανέρχεται σε τουλάχιστον ένα εκατομμύριο δολάρια διαπίστωσε ότι το 78% των ερωτηθέντων αναμένουν ότι το Brexit θα έχει θετικές επιπτώσεις στην οικονομική τους κατάσταση, αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα.

Κλείσιμο
Οι νεαροί εκατομμυριούχοι κατά μέσον όρο εμφανίζονται πιο θετικοί ως προς την απόφαση του Ηνωμένου Βασιλείου να εγκαταλείψει την ενιαία αγορά της ΕΕ, με το 83% εκείνων που η ηλικία τους κυμαίνεται από 18 ως 34 να τάσσονται υπέρ του Brexit σε σχέση με το 70% των ερωτηθέντων ηλικίας 35 με 44.

Η βρετανή πρωθυπουργός Τερέζα Μέι αναμένεται να ξεκινήσει τις διαδικασίες για την έξοδο της χώρας από την ΕΕ στις 29 Μαρτίου με τις διαπραγματεύσεις για τους όρους της μελλοντικής σχέσης της χώρας με την ΕΕ να αναμένονται διετείς. Η Μέι έχει δεσμευτεί ότι θα δημιουργηθούν νέες ευκαιρίες για τις βρετανικές επιχειρήσεις εκτός Ευρώπης και ότι θα οικοδομήσει μια "παγκόσμια" Βρετανία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης