«Σαρώνουν» τα ρούχα της Ιβάνκα παρά το μποϊκοτάζ

«Σαρώνουν» τα ρούχα της Ιβάνκα παρά το μποϊκοτάζ

Ο πρόεδρος της εταιρείας της Ιβάνκα ανακοίνωσε πωλήσεις-ρεκόρ

«Σαρώνουν» τα ρούχα της Ιβάνκα παρά το μποϊκοτάζ
Eξαιρετικά πάνε οι πωλήσεις των ρούχων της Ιβάνκα Τραμπ παρά τις απειλές για μποϊκοτάρισμα των καταστημάτων της, όπως ανακοίνωσε ο επικεφαλής της εταιρείας της αγαπημένης κόρης του προέδρου των ΗΠΑ.  

Ο όμιλος της Ιβάνκα, που διαθέτει περίπου 350 καταστήματα στις ΗΠΑ και τον Καναδά, περιλαμβάνεται στον κατάλογο των υπό μποϊκοτάζ επιχειρήσεων που συνέταξε ο ιστότοπος "Grab Your Wallet" "Άρπαξε το πορτοφόλι σου" επειδή πωλούν ενδύματά της. Ωστόσο, χτες ο πρόεδρος της εταιρείας της Ιβάνκα έκανε λόγο για πωλήσεις ρεκόρ παρά τις εκκλήσεις επιχειρήσεων για μποϊκοτάζ των προϊόντων της.  

"Από την αρχή του Φεβρουαρίου, οι επιδόσεις της εταιρείας ήταν οι καλύτερες στην ιστορία της", επισημαίνει ο Αμπιγκέιλ Κλεμ, πρόεδρος της εταιρείας της Ιβάνκα Τραμπ σε συνέντευξή του στον ιστότοπο "Refinery29" που δόθηκε χτες στην δημοσιότητα. Σύμφωνα με το εταιρεία διαδικτυακού εμπορίου "Lyst", από τον Ιανουάριο έως τον Φεβρουάριο οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 346%. 
Η είδηση ​​της αύξησης των πωλήσεων έρχεται μετά το μποϊκοτάζ της  εταιρείας "Nordstrom" στις αρχές Φεβρουάριο στα ρούχα και τα αξεσουάρ της 35χρονης Ιβάνκας με το επιχείρημα ότι δεν πήγαιναν καλά οι πωλήσεις. 
Κλείσιμο

"Για πολλούς διαφορετικούς λιανεμπόρους, η εταιρεία της Ιβάνκα Τραμπ είχε τις καλύτερες επιδόσεις στο Διαδίκτυο και σε ορισμένες κατηγορίες είχε την καλύτερη επίδοση στην ιστορία της", επισημαίνει ο πρόεδρος της εταιρείας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης