Δάσκαλος του Κουνγκ Φου φουσκώνει λάστιχο αυτοκινήτου με τη... μύτη του

Δάσκαλος του Κουνγκ Φου φουσκώνει λάστιχο αυτοκινήτου με τη... μύτη του

Ο 44χρονος παρουσιάσε την ικανότητά του αυτή κατά τη διάρκεια ενός... σόου μιας ομάδας ταλαντούχων ανθρώπων σε πλατεία στην Κίνα στις 25 Φεβρουαρίου

Όσοι έχουν εντρυφήσει με το Κουνγκ Φου έχουν ακούσει ή έχουν μάθει για ιστορίες δασκάλων που έχουν αναπτύξει ιδιαίτερες σωματικές ικανότητες λόγω της συνεχούς προπόνησης.

Αυτό, όμως, που κάνει ο 44χρονος Τονγκ Τζουνχάι δεν το έχουμε ξαναδεί καθώς όπως φαίνεται στο βίντεο που ακολουθεί έχει την ικανότητα να φουσκώνει ένα λάστιχο αυτοκινήτου με τη... μύτη του!

Ο 44χρονος παρουσιάσε την ικανότητά του αυτή κατά τη διάρκεια ενός... σόου μιας ομάδας ταλαντούχων ανθρώπων σε πλατεία στην Κίνα στις 25 Φεβρουαρίου.

Όταν ένας από τους θεατές αμφισβήτησε τους ισχυρισμούς του, ο Τζουνχάι πήρε μια βαθιά ανάσα, αυτοσυγκεντρώθηκε και κατάφερε να φουσκώσει το λάστιχο.

Σύμφωνα με τον ίδιο όλα οφείλονται και στην μεγάλη χωρητικότητα των πνευμόνων του που ανακάλυψε όταν πήγαινε σχολείο ενώ ακολούθησε προπόνηση 10 ετών.


ΣΧΟΛΙΑ (2)

🇬🇷Epwnvmus🇺🇸

Υποκλίνομαι!

ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΤΗΝ ΠΑΝΩ Η ΤΗΝ ΚΑΤΩ ;;;;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

20711149

Τα Σκόπια καταδικάστηκαν σε πρόστιμο 6.000 ευρώ για ηθική βλάβη ενός δικαστή που είχε προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου – Η απόφαση εκδόθηκε από τμήμα υπό την προεδρία του Λίνου Αλέξανδρου Σισιλιάνου

4
21146826

Όσο πιο χαμηλά τα ποσοστά συντηρητικών και Σοσιαλδημοκρατών τόσο μεγαλύτερη η πιθανότητα εσωκομματικών προστριβών -  Φήμες στους Σοσιαλδημοκράτες για το πολιτικό μέλλον της προέδρου Αντρέα Νάλες - Χωρίς άγχος οι Πράσινοι.