Σάλος από την καταγγελία του Moby ότι ο Τραμπ εκβιάζεται «με έκφυλα πράγματα» από τη Ρωσία

Σάλος από την καταγγελία του Moby ότι ο Τραμπ εκβιάζεται «με έκφυλα πράγματα» από τη Ρωσία

Ο γνωστός τραγουδιστής επικαλείται συζητήσεις που είχε το περασμένο Σαββατοκύριακο με «φίλους που εργάζονται στην Ουάσινγκτον» και όπως έγραψε μπορούν να δώσουν ακριβείς εσωτερικές πληροφορίες για τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ

Σάλος από την καταγγελία του Moby ότι ο Τραμπ εκβιάζεται «με έκφυλα πράγματα» από τη Ρωσία
Σάλο έχει προκαλέσει η καταγγελία που έκανε μέσω Facebook o Moby ότι ο Ντόναλντ Τραμπ
εκβιάζεται από τους Ρώσους.

Ο γνωστός τραγουδιστής επικαλείται συζητήσεις που είχε το περασμένο Σαββατοκύριακο με «φίλους που εργάζονται στην Ουάσινγκτον» και όπως έγραψε μπορούν να δώσουν ακριβείς εσωτερικές πληροφορίες για τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ο Τραμπ είναι αντικείμενο εκβιασμού για «πολύ πιο έκφυλα πράγματα» από όσα έχουν μέχρι στιγμής γραφτεί
αλλά ότι η κυβέρνηση Τραμπ την ίδια ώρα «συνεργάζεται» με τη ρωσική κυβέρνηση «από την πρώτη ημέρα».

Κατά τις ίδιες πληροφορίες υπάρχουν ήδη σχέδια στο ρεπουμπλικανικό κόμμα και τους δεξιούς κύκλους «να διώξουν τον Τραμπ» ενώ «μυστικές υπηρεσίες σε όλο τον κόσμο εργάζονται για να συγκεντρώσουν πληροφορίες που θα οδηγήσουν σε υψηλόβαθμες αποχωρήσεις και τελικά στην προσαγωγή του αμερικανού προέδρου ενώπιον της δικαιοσύνης».

Ο Moby υποστηρίζει ακόμα ότι οι ΗΠΑ ετοιμάζονται για πόλεμο με το Ιράν και γι' αυτό στρατηγικά τοποθετούν πλοία του στόλου.

«Τα γράφω αυτά ώστε όταν/αν συμβούν αυτά θα υπάρχει μια προηγούμενη δημόσια καταγραφή. Αυτές είναι τρομακτικές στιγμές καθώς έχουμε έναν ανίκανο πρόεδρο που "ανήκει" σε μια ξένη δύναμη» καταλήγει στην ανάρτησή του ο γνωστός τραγουδιστής.



Η ανάρτησή του προκάλεσε ποικίλα σχόλια, τόσο θετικά όσο και αρνητικά, με άλλους να περιμένουν πλέον την απάντηση Τραμπ και άλλους να παραπέμπουν στην περίπτωση της Κόρτνεϊ Λαβ η οποία το 2014 υποστήριξε ότι είχε βρει τα συντρίμμια της πτήσης της Malaysia Airlines.



Ο ίδιος ωστόσο με νέα του ανάρτηση επέμεινε στις θέσεις του υποστηρίζοντας ότι «όλες οι πληροφορίες που επικαλούμαι είναι δημόσιες ή θα δημοσιοποιηθούν σχετικά σύντομα».


Στο Instagram ο τραγουδιστής χλεύασε τους επικριτές του λέγοντας ότι «γεια σας, είμαι απλά ένας κλόουν. Δηλαδή μπορεί να μην υπάρχει σχέδιο της κυβέρνησης για πόλεμο με το Ιράν. Και ίσως ο εσωτερικός κύκλος του Τραμπ να μην είναι γεμάτος με ρώσους πράκτορες. Και ίσως η Ρωσία δεν έχει πληροφορίες για τον Τραμπ. Και ίσως οι αδερφοί Κοχ και οι φίλοι του δεν ψάχνουν ευκαιρία να τον διώξουν από τον Λευκό Οίκο. Απλά μην κοιτάτε προσεκτικά την υπόθεση Φλιν και το USS Cole και τους ρώσους που έχουν εξαφανιστεί ή πέθαναν πρόσφατα και τι συμβαίνει στην Ουκρανία. Ξανά είμαι απλά ένας φαλακρός κλόουν που πιθανόν δεν ξέρει τίποτα. Πάω τώρα να φτιάξω ορισμένα ζώα από μπαλόνια».



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης