Μέριλ Στριπ (ξανά) κατά Τραμπ: Το καταστροφικό του ένστικτο θα μας οδηγήσει σε πυρηνικό χειμώνα

Μέριλ Στριπ (ξανά) κατά Τραμπ: Το καταστροφικό του ένστικτο θα μας οδηγήσει σε πυρηνικό χειμώνα

Αναφέρθηκε και στα σχόλια του Αμερικανού προέδρου περί «υπερτιμημένου» με ένα αστείο: «Ναι είμαι η πιο υπερτιμημένη ηθοποιός της γενιάς μου. Όμως γι' αυτό με καλέσατε εδώ, έτσι δεν είναι;»

Μέριλ Στριπ (ξανά) κατά Τραμπ: Το καταστροφικό του ένστικτο θα μας οδηγήσει σε πυρηνικό χειμώνα
Ακόμη ένα επεισόδιο στην κόντρα της Μέριλ Στριπ με τον Ντόναλντ Τραμπ
έγραψε η πολυβραβευμένη ηθοποιός κατά την ομιλία της σε γκαλά στη Νέα Υόρκη για την Καμπάνια υπέρ των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για το 2017.

«"Το κακό ευημερεί όταν οι καλοί άνθρωποι δεν κάνουν τίποτα", αυτό δεν είναι αλήθεια», ανέφερε η Στριπ σύμφωνα με το Entertainment Weekly. 

Κλείσιμο
«Δεν θα έπρεπε να μας εκπλήσσει το γεγονός ότι οι φονταμελιστές όλων των αποχρώσεων, παντού, είναι εξασκημένοι και εξοργισμένοι. Δεν θα έπρεπε να μας εκπλήσσει που αυτές οι βαθιές αλλαγές έρχονται με μεγαλύτερο κόστος απ' ότι στον 20ο αιώνα. Δεν θα έπρεπε να μας εκπλήσσει που δεν μπορούν όλοι να το αποδεχθούν πλήρως. Αλλά αν επιβιώσουμε από αυτή την επισφαλή στιγμή, αν το καταστροφικό του ένστικτο να αντεπιτεθεί δεν μας οδηγήσει σε πυρηνικό χειμώνα, θα πρέπει να ευχαριστήσουμε αυτόν τον Πρόεδρο γιατί θα μας έχει ξυπνήσει υπενθυμίζοντας μας πόσο εύθραυστη είναι η ελευθερία. Το μαστίγιο του διευθυντή, μέσω του twitter,  μπορεί να μαστιγώσει και να εκφοβίσει, να τιμωρήσει και να ταπεινώσει, να απονομιμοποιήσει τον Τύπο και φανταστικούς εχθρούς, με σπασμωδική κανονικότητα και εύκολα προκαλούμενη προβλεψιμότητα».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα σχόλια του Τραμπ περί «υπερτιμημένου» με ένα αστείο: «Ναι είμαι η πιο υπερτιμημένη ηθοποιός της γενιάς μου. Όμως γι' αυτό με καλέσατε εδώ, έτσι δεν είναι;».



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης