«The Operator»... ένα βιβλίο από τον άνθρωπο που σκότωσε τον Οσάμα Μπιν Λάντεν

«The Operator»... ένα βιβλίο από τον άνθρωπο που σκότωσε τον Οσάμα Μπιν Λάντεν

Ο Ρόμπερτ Ο' Νιλ περιγράφει το κυνηγητό στο Πακιστάν, τον εντοπισμό του Αφγανιστάν και άλλες 400 μυστικές και μη αποστολές στις οποίες συμμετείχε

«The Operator»... ένα βιβλίο από τον άνθρωπο που σκότωσε τον Οσάμα Μπιν Λάντεν
Ο κόσμος γνωρίζει ότι ο Οσάμα Μπιν Λάντεν, ο αρχηγός της Αλ Κάιντα και εμπνευστής του μεγαλύτερου τρομοκρατικού χτυπήματος που έχει καταγράψει η ιστορία της ανθρωπότητας και δη σε αμερικανικό έδαφος, στους Δίδυμους Πύργους της Νέας Υόρκης και στο αμερικανικό Πεντάγωνο, σκοτώθηκε μετά από επιχείρηση στο Αφγανιστάν, το 2011. Ελάχιστοι γνωρίζουν ποιος τον σκότωσε και πώς. Η απάντηση στο πρώτο ερώτημα μπορεί να δοθεί άμεσα. Πρόκειται για τον Αμερικανό πεζοναύτη Ρόμπερτ Ο' Νιλ. Το «πώς», φρόντισε να το απαντήσει ο ίδιος, εκδίδοντας το βιβλίο «The Operator», το οποίο αναμένεται να γίνει ανάρπαστο.



Κλείσιμο
Το βιβλίο, που περιγράφει μία εποχή πολύ περισσότερο ταραγμένη, απ' όσο αντιλήφθηκε ο μέσος πολίτης του δυτικού κόσμου, είναι έτοιμο, περιλαμβάνει τουλάχιστον 400 αποστολές στις οποίες συμμετείχε ο Αμερικανός πεζοναύτης, μία εκ των οποίων ήταν και η διασημότερη επιχείρηση στον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας.



Ο Ρόμπερτ Ο' Νιλ ήταν εκείνος που συμμετείχε στην ομάδα κυνηγών του Μπιν Λάντεν και ο άνθρωπος που έμελλε να πατήσει τη σκανδάλη και να σκοτώσει τον Σαουδάραβα μεγιστάνα και φανατικό ισλαμιστή. Το βιβλίο, το οποίο υπόσχεται συγκλονιστικές λεπτομέρειες και περιγραφές μίας πραγματικότητας που η συντριπτική πλειοψηφία πιστεύει πως συμβαίνει μόνο στον κινηματογράφο, θα κυκλοφορήσει στις 25 Απριλίου του τρέχοντος έτους.



Ο Ο' Νιλ είναι υποστηρικτής του Ντόναλντ Τραμπ, με τον οποίο φωτογραφήθηκε κατά την προεκλογική περίοδο και απολαμβάνει τα οφέλη της δημοσιότητας που του προσέδωσε η επίτευξη της μεγαλύτερης αποστολής που ανέλαβε ο ίδιος και η υπόλοιπη «ομάδα 6» των πεζοναυτών του αμερικανικού στρατού.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης