Αν βρεις ποιος είναι ο διάσημος σταρ που ποζάρει ως «Τσώρτσιλ»... σου βγάζουμε το καπέλο!

Αν βρεις ποιος είναι ο διάσημος σταρ που ποζάρει ως «Τσώρτσιλ»... σου βγάζουμε το καπέλο!

Ίσως η πιο απίστευτη κινηματογραφική μεταμόρφωση όλων των εποχών!

Αν βρεις ποιος είναι ο διάσημος σταρ που ποζάρει ως «Τσώρτσιλ»... σου βγάζουμε το καπέλο!
Στην πιο θεαματική κινηματογραφική μεταμόρφωση όλων των εποχών «υποβλήθηκε» ένας πασίγνωστος Βρετανός ηθοποιός, ο οποίος πρόκειται να υποδυθεί τον Ουίνστον Τσώρτσιλ σε μια καινούργια ταινία με τίτλο «Darkest Hour» (Η πιο σκοτεινή ώρα).

Ο 58χρονος σταρ, ο οποίος έχει πρωταγωνιστήσει σε δεκάδες επιτυχημένες ταινίες, έχει προταθεί για Όσκαρ και έχει κερδίσει δύο Bafta χρειάστηκε να αποδείξει στον σκηνοθέτη του φιλμ, Τζο Ράιτ, ότι μπορεί να υποδυθεί με πειστικότητα την τεράστια ιστορική φιγούρα.

Ο αληθινός Ουίνστον

Κλείσιμο


Στο παρελθόν, ο αγαπημένος ηθοποιός από το Λονδίνο έχει υποδυθεί αρκετά ετερόκλητους ρόλους, όπως π.χ. έναν πανκ, έναν διεφθαρμένο αστυνομικό και μια κλασσική φιγούρα της λογοτεχνίας τρόμου.

Παρόλο που εξακολουθεί να είναι ιδιαίτερα γοητευτικός στα 58 του χρόνια, ο πρωταγωνιστής του φιλμ (τον βρήκατε ή ακόμη;) δεν δίστασε να τσαλακώσει για μια ακόμη φορά την εικόνα του. Προκειμένου να μεταμορφωθεί στον ηγέτη της Μεγάλης Βρετανίας και έναν από τους αρχιτέκτονες της Συμμαχικής νίκης, αναγκάστηκε να βάλει μερικά κιλά, ενώ ένα ολόκληρο συνεργείο ανέλαβε να μεταμορφώσει τα χαρακτηριστικά του προσώπου με μέικ απ και προσθετικά.

Ο κινηματογραφικός Ουίνστον



Στην περίπτωση που μαντέψατε ποιος είναι, σας βγάζουμε το καπέλο, αφού με την πρώτη ματιά ούτε η μητέρα του δεν θα αναγνώριζε τον υπέροχο....

Γκάρι Όλντμαν!




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης