Τα μαζεύει ο Τραμπ: Αστειευόμουν όταν είπα ότι θα κλείσω την Χίλαρι στη φυλακή

Τα μαζεύει ο Τραμπ: Αστειευόμουν όταν είπα ότι θα κλείσω την Χίλαρι στη φυλακή

Ήταν μία από τις ατάκες που αναμφίβολα ξεχώρισαν στο χτεσινοβραδινό debate και σχολιάστηκαν ιδιαίτερα αρνητικά από την πλειοψηφία των αμερικανικών ΜΜΕ

Τα μαζεύει ο Τραμπ: Αστειευόμουν όταν είπα ότι θα κλείσω την Χίλαρι στη φυλακή
Ήταν μία από τις ατάκες που αναμφίβολα ξεχώρισαν στο χτεσινοβραδινό debate και σχολιάστηκαν ιδιαίτερα αρνητικά από την πλειοψηφία των αμερικανικών ΜΜΕ.

Ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος Ντόναλντ Τραμπ, προσπαθώντας να παρασύρει τη συζήτηση μακριά από την ηχογράφηση με το σωβινιστικό του παραλήρημα, άσκησε ιδιαίτερα έντονη πίεση στην Χίλαρι Κλίντον αναφορικά με την περίφημη υπόθεση των email της. 

Κλείσιμο
Έφτασε μάλιστα στο σημείο να πληροφορήσει την υποψήφια των Δημοκρατικών ότι, εάν εκλεγεί πρόεδρος, θα αναθέσει σε έναν ειδικό Εισαγγελέα να διερευνήσει τις νομικές ευθύνες της, κάτι που πιστεύει ότι θα έπρεπε να είχε γίνει μέχρι τώρα. «Αν ήμουν πρόεδρος θα βρισκόσουν ήδη στη φυλακή», είπε ο Αμερικανός μεγιστάνας, αφήνοντας άφωνους δημοσιογράφους και κοινό.

Την πρωτοφανή απόπειρα του Τραμπ να απειλήσει την πολιτική του αντίπαλο με ποινή φυλάκισης, σε περίπτωση που αναδειχθεί αυτός νικητής των εκλογών, προσπάθησε να «αναιρέσει» σήμερα η επικεφαλής της εκστρατείας του δισεκατομμυριούχου, Κέλι Αν Κόνγουεϊ.

«Ηταν απλώς ένα αστείο. Το αν θα καταλήξει ή όχι στη φυλακή δεν είναι κάτι που εξαρτάται από τον Τραμπ, αλλά από το αρμόδιο άτομο που θα κληθεί να την κρίνει για τα αδικήματα που έχει - ή δεν έχει - διαπράξει», δήλωσε σήμερα η εκπρόσωπος του Ρεπουμπλικανού υποψήφιου, προσπαθώντας να περιορίσει (για μία ακόμη φορά) τη ζημιά από τις παρορμητικές του δηλώσεις.

Η αλήθεια είναι πάντως ότι, όποιος παρακολούθησε το χθεσινοβραδυνό debate και είχε την ευκαιρία να δει το ύφος με το οποίο έγιναν οι παραπάνω δηλώσεις, δύσκολα μπορεί πλέον να πειστεί ότι η εκδικητική μανία στο πρόσωπο του Τραμπ ήταν προϊόν κάποιου «αστείου» για τις κάμερες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης