«Γορίλας ο Τραμπ που επικράτησε της Κλίντον», λέει ο Φάρατζ μετά το δεύτερο ντιμπέιτ

«Γορίλας ο Τραμπ που επικράτησε της Κλίντον», λέει ο Φάρατζ μετά το δεύτερο ντιμπέιτ

Όσο για τα σεξιστικά σχόλια του Ρεπουμπλικανού υποψηφίου, ο ηγέτης του UKIP υποστήριξε ότι όλοι οι άνδρες  μιλούν έτσι 

«Γορίλας ο Τραμπ που επικράτησε της Κλίντον», λέει ο Φάρατζ μετά το δεύτερο ντιμπέιτ
Στο πλευρό του Ρεπουμπλικανού υποψηφίου για την προεδρία των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, στάθηκε ο προσωρινός ηγέτης του βρετανικού UKIP, Νάιτζελ Φάρατζ, μετά την ολοκλήρωση του δεύτερου ντιμπέιτ με την υποψήφια των Δημοκρατικών, Χίλαρι Κλίντον.

Μετά την ολοκλήρωση της τηλεμαχίας, ο Φάρατζ πραγματοποίησε δηλώσεις στο Sky News λέγοντας πως ο εκκεντρικός επιχειρηματίας ήταν σαν «γορίλας» που επικράτησε της αντιπάλου του.

Κλείσιμο
«Νόμιζα ότι ήταν ένας μεγάλος γορίλας που περιφερόταν στο στούντιο. Δεν πιστεύω ότι το έκανε με πολύ επιθετικό τρόπο. Πιστεύω ότι όσα είδατε απόψε αντιστοιχούν σε αυτό που είναι (ο Τραμπ). Πήρε τον έλεγχο. Επικράτησε της Χίλαρι Κλίντον. Είχε μείνει πίσω του όλο το βράδυ
», δήλωσε ο Φάρατζ. 

Την ίδια στιγμή, εξήγησε πως για τον Τραμπ ήταν απαραίτητο να είναι καλύτερος έπειτα από όσα έγιναν γνωστά τις τελευταίες ημέρες, μετά την αποκάλυψη των σεξιστικών δηλώσεών του για τις γυναίκες. 

Σχετικά με τα σχόλια του Ρεπουμπλικανού υποψηφίου, ο Φάρατζ δήλωσε πως πρόκειται για τον τρόπο που υπερηφανεύεται ένα «άλφα αρσενικό».

Βέβαια, πρόσθεσε πως τα σχόλια ήταν άσχημα, αλλά τόνισε πως και οι γυναίκες κάνουν εξίσου άσχημες παρατηρήσεις που δε θα ήθελαν ποτέ να δημοσιοποιηθούν. 

«Κοιτάξτε, πρόκειται για ανδρικό κομπασμό. Αν είμαστε ειλικρινείς, το κάνουν οι άνδρες αυτό», είπε.

«Κάθονται, πίνουν και μιλάνε κατ’αυτό τον τρόπο. Παρεμπιπτόντως, πολλές γυναίκες λένε πράγματα μεταξύ τους που δεν θα ήθελαν να του δουν στο Fox News ή στο πρωτοσέλιδο μίας εφημερίδας. Δεν υπονοώ ότι είναι καλό, είναι άσχημο, είναι άσχημο», ολοκλήρωσε ο Φάρατζ.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης