Μωρό στην Κίνα γεννήθηκε χωρίς μάτια

Μωρό στην Κίνα γεννήθηκε χωρίς μάτια

Οι γιατροί στην αρχή νόμιζαν πως απλώς το παιδί γεννήθηκε με τα μάτια κλειστά

Ένα ζευγάρι στην Κίνα είναι συγκλονισμένο από το γεγονός ότι το μωρό τους γεννήθηκε χωρίς μάτια. Ο μικρός Xiao Ming γεννήθηκε πριν από μια εβδομάδα αλλά οι γιατροί δεν αντιλήφθηκαν αμέσως ότι δεν είχε μάτια.

Η μητέρα του Liu Peihua είπε ότι ο γιος της έκλαιγε δυνατά και συχνά έβαζε τα χέρια μπροστά στην περιοχή των ματιών. Οι γιατροί στην αρχή νόμιζαν πως απλώς το παιδί γεννήθηκε με τα μάτια κλειστά.

Το αγοράκι διαγνώσθηκε με ανοφθαλμία, μια σπάνια ιατρική κατάσταση που χαρακτηρίζεται από την απουσία ενός ή και των δύο ματιών. Στην ουσία λείπει ο οφθαλμικός ιστός και είναι εξαιρετικά δύσκολο να εντοπιστεί στον προγεννητικό έλεγχο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Η μητέρα του παιδιού ανέφερε ότι στην κύησή της δεν είχε κάποιο πρόβλημα.

Ο μικρός Xiao Ming θα υποβληθεί σε εξονυχιστικές εξετάσεις σε όλο του το σώμα για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν άλλες γενετικές ανωμαλίες. Η Liu ζητά συμβουλές και βοήθεια από το κοινό για να μπορέσει να μεγαλώσει τον τυφλό γιο της.

Πηγή: foxnews

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Algonquin

Δεν είναι καθόλου δύσκολο να εντοπισθεί και αποτελεί κομμάτι του καθιερωμένου λεπτομερούς υπερηχογραφήματος που γίνεται στην 21η εβδομάδα κυήσεως.

kz

Αχ πουλάκι μου....

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

robert-mueller

Σε καθιερωμένη ακρόαση για τον προϋπολογισμό, ο Σέσιονς δήλωσε στους βουλευτές ότι το υπουργείο Δικαιοσύνης χρειάζεται να «είναι πειθαρχημένο και να παραμένει εντός των κλασικών διαδικασιών και κανόνων» πριν βιαστεί να προσλάβει περισσότερους ειδικούς εισαγγελείς

19431188

Ανάμεσα στους κατηγορούμενους ήταν ένας πρώην αστυνομικός και ένας πρώην στρατιώτης - Ο δικαστής, ο οποίος δεν εξήγησε το σκεπτικό της απόφασης, επέβαλε στους κατηγορουμένους να καταβάλουν στο θύμα αποζημίωση ύψους 50.000 ευρώ!

1
19431979

Ο πρώην στρατιωτικός και πρώην διευθυντής της CIA καλείται άμεσα να διαχειριστεί ως υπουργός Εξωτερικών δύο καυτά ζητήματα: Τις σχέσεις των ΗΠΑ με τη Βόρεια Κορέα και τη συμφωνία για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν - Ο ίδιος αρνείται τον χαρακτηρισμό του «πολεμοκάπηλου» και ισχυρίζεται ότι έχει τον ίδιο τρόπο σκέψης με τον Αμερικανό πρόεδρο

cosby550

Ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός κινδυνεύει με 30 χρόνια φυλακή - Νέα δίκη και για τις υπόλοιπες 57 υποθέσεις γυναικών που τον κατηγορούν για σεξουαλικές επιθέσεις, αποφάσισε το δικαστήριο

5