Συνελήφθη 45χρονη επειδή έκανε σεξ με τον 25χρονο γιο της

Συνελήφθη 45χρονη επειδή έκανε σεξ με τον 25χρονο γιο της

Δείτε την... παραπονεμένη ανάρτηση που είχε κάνει η γυναίκα στο προφίλ του γιου της, ο οποίος είχε παντρευτεί πρόσφατα

Συνελήφθη 45χρονη επειδή έκανε σεξ με τον 25χρονο γιο της
Μια 45χρονη γυναίκα από τη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ συνελήφθη μαζί με τον 25χρονο γιο της, με την κατηγορία της αιμομιξίας.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο του αστυνομικού τμήματος της κομητείας του Μπανκόμπι, η Melissa Nell Kitchens είχε σεξουαλική επαφή με τον Shaun Thomas Pfeiffer κάποια στιγμή των περασμένο μήνα.

Τόσο η μητέρα όσο και ο γιος, που κατάγονται από το Άσβιλ, αντιμετωπίζουν τώρα ποινή φυλάκισης έως και τριών ετών, ως αποτέλεσμα της διαταραγμένης σχέσης τους.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση των τοπικών αρχών, για τον Pfeiffer έχει οριστεί εγγύηση ύψους 70.500 δολαρίων, ενώ κατηγορείται και για ασέλγεια σε ανήλικο. Η δίκη του θα λάβει χώρα στις 30 Σεπτεμβρίου.

Η μητέρα του, κρατείται με εγγύηση ύψους 5.000 δολαρίων και η υπόθεσή της θα εκδικαστεί στις 29 Σεπτεμβρίου.
Κλείσιμο

Στο προφίλ του στο Facebook, o 25χρονος δηλώνει παντρεμένος και έχει δημοσιεύσει αρκετές φωτογραφίες ενός μικρού αγοριού, που φαίνεται ότι είναι γιος του.

Μία ανάρτηση της μητέρας του στο προφίλ του από την περασμένη χρονιά υποδηλώνει ότι μπορεί να πέρασαν μια κρίση στη σχέση τους.  «Δεν το χωράει ο νους μου πόσο όμορφος είσαι και μου έρχεται να βάλω τα κλάματα», γράφει ένα σχόλιο κάτω από μια φωτογραφία του γιο της.  Και συμπληρώνει: «Παρά την αγχωτική κατάσταση που βιώνουμε σε αγαπώ και θα σεβαστώ κάθε απόφασή σου, αρκεί να είσαι χαρούμενος και ασφαλής. Μου λείπεις και εύχομαι να σε έβλεπα πιο συχνά».

Οι δύο συλληφθέντες




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης