Σάλος στην Ινδία: Μάνα και κόρη βιάστηκαν ομαδικά από συμμορία!

Σάλος στην Ινδία: Μάνα και κόρη βιάστηκαν ομαδικά από συμμορία!

Οι ληστές έδεσαν τους άντρες της οικογένειας και στη συνέχεια βίασαν ομαδικά τις δυο γυναίκες

Σάλος στην Ινδία: Μάνα και κόρη βιάστηκαν ομαδικά από συμμορία!
Μια 35χρονη γυναίκα και η 14χρονη κόρη της, βιάστηκαν από μια συμμορία ληστών, σε αυτοκινητόδρομο στην Ινδία, καθώς πήγαιναν σε μια κηδεία.

Το ζευγάρι ήταν μαζί με άλλα μέλη της οικογένειας στο Μπουλαντσάχρ, στο αυτόνομο κρατίδιο του Ουτάρ Πραντές, την Κυριακή, όταν δέχθηκαν επίθεση. Οι ληστές έριξαν ένα ξύλο στο αυτοκίνητο, για να το αναγκάσουν να σταματήσει και με την απειλή όπλου, ανάγκασαν τον οδηγό να βγει από το δρόμο και να κατευθυνθεί σε παρακείμενα χωράφια. Οι δράστες έδεσαν τους άνδρες, ενώ η γυναίκα και η έφηβη κόρη της βιάστηκαν ομαδικά.

Ένα αρσενικό μέλος της οικογένειας δήλωσε: «
Μας πήγαν στα χωράφια και δεν μας άφησαν να σηκώσουμε τα κεφάλια μας
Κλείσιμο
». «Τους παρακαλέσαμε επανειλημμένα να πάρουν τα υπάρχοντά μας, αλλά να αφήσουν ήσυχες τις γυναίκες μας, όμως κάθε φορά, μας χτυπούσαν με ρόπαλα, ραβδιά και ένα σφυρί
Δεν έκαναν πίσω ούτε όταν άκουγαν τις κραυγές της γυναίκας και της ανιψιάς μου».

Οι ληστές στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή με τα κλεμμένα χρήματα και κοσμήματα. Ένα αρσενικό μέλος της οικογένειας κατάφερε να λύσει τον εαυτό του και να καλέσει έναν φίλο, ο οποίος σήμανε συναγερμό.

Ο θείος της έφηβης δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Έχει πολύ υψηλό πυρετό και κατέρρευσε. Υπάρχει η πιθανότητα να μην είναι σε θέση να πάει στο σχολείο για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα».

Ο επικεφαλής υπουργός του αυτόνομου κρατιδίου, διέταξε την αστυνομία να πιάσει τη συμμορία μέσα σε 24 ώρες. Τρεις άνθρωποι έχουν ήδη συλληφθεί και η αστυνομία έχει ξεκινήσει «κυνήγι» για τους άλλους υπόπτους.

Ο Γενικός Διευθυντής της Αστυνομίας Νταλζίτ Σινγκ είπε: «Και τα έξι μέλη της οικογένειας έχουν αναγνωρίσει τους τρεις συλληφθέντες που εμπλέκονται στο έγκλημα. Οι ταυτότητες των άλλων μελών της συμμορίας είναι υπό επαλήθευση».

Δύο από τους άνδρες που συνελήφθησαν έχουν κατηγορηθεί στο παρελθόν για περιπτώσεις λεηλασίας και ληστείας.

Η τοπική αστυνομία έχει επικριθεί έντονα για την υπόθεση. Πειθαρχικά μέτρα έχουν ληφθεί, κατά επτά αξιωματικών, οι οποίοι έχουν τεθεί εκτός εργασίας, για παραμέληση των καθηκόντων τους. Η υπόθεση τώρα παρακολουθείται από τον γενικό διευθυντή της αστυνομίας του κράτιδίου, Τζαβίντ Αχμάντ.

Σύμφωνα με το Εθνικό Γραφείο Εγκλημάτων της χώρας, 36.735 υποθέσεις βιασμού καταγράφηκαν στην Ινδία το 2014. Ακόμη και με αυστηρούς νόμους κατά του βιασμού, που θεσπίστηκαν μετά τον αδιανόητο ομαδικό βιασμό της 23χρονης φοιτήτριας σε λεωφορείο στο Νέο Δελχί, τον Δεκέμβριο του 2012, ο αριθμός των περιπτώσεων βιασμού που αναφέρονται συνεχίζει να αυξάνεται.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης