Πάντοαν: Το Brexit έχει ήδη αντίκτυπο

Πάντοαν: Το Brexit έχει ήδη αντίκτυπο

«Ελπίζω ότι θα υπάρξουν διευκρινίσεις σε σχέση με το χρονοδιάγραμμα και την διαδικασία του διαζυγίου. Όσο το συντομότερο τόσο το καλύτερο, ώστε αυτό να δημιουργήσει μια νέα ισορροπία» είπε ο υπουργός Οικονομικών της Ιταλίας

Πάντοαν: Το Brexit έχει ήδη αντίκτυπο
Ο υπουργός Οικονομικών της Ιταλίας Κάρλο Πάντοαν δήλωσε σήμερα στο Reuters ότι ελπίζει να υπάρξουν διευκρινίσεις για το χρονοδιάγραμμα και τη διαδικασία εξόδου της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

«Το
Brexit έχει ήδη αντίκτυπο», δήλωσε ο Πάντοαν μιλώντας στο περιθώριο της συνεδρίασης της G20, της Ομάδας των 20 μεγαλύτερων οικονομιών του πλανήτη, που διεξάγεται στην πόλη Τσενγκντού της Κίνας.

Κλείσιμο
«Όλοι οι διεθνείς οργανισμοί και οι κυβερνήσεις αναθεωρούν προς τα κάτω τις προβλέψεις τους για την ανάπτυξη λόγω της αβεβαιότητας και του αντίκτυπου στη ζήτηση που οφείλονται στο Βrexit. Συνεπώς αυτό ήδη είναι ένα πρόβλημα. Ελπίζω ότι θα υπάρξουν διευκρινίσεις σε σχέση με το χρονοδιάγραμμα και την διαδικασία του διαζυγίου. Όσο το συντομότερο τόσο το καλύτερο, ώστε αυτό να δημιουργήσει μια νέα ισορροπία».



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης