Χάος στο αεροδρόμιο του Ντιτρόιτ: Εκκενώθηκε αεροπλάνο λόγω... μεθυσμένου πιλότου

Χάος στο αεροδρόμιο του Ντιτρόιτ: Εκκενώθηκε αεροπλάνο λόγω... μεθυσμένου πιλότου

Κινηματογραφική σύλληψη του συγκυβερνήτη, ο οποίος τα είχε... τσούξει πριν αναλάβει δράση - Του πέρασαν χειροπέδες και συνελήφθη

Χάος στο αεροδρόμιο του Ντιτρόιτ: Εκκενώθηκε αεροπλάνο λόγω... μεθυσμένου πιλότου
Δεν μπορούσαν να πιστέψουν όσα έβλεπαν με τα μάτια τους να διαδραματίζονται ακριβώς έξω από το αεροπλάνο που ετοιμαζόταν να αναχωρήσει οι επιβάτες μίας πτήσης των αμερικανικών αερογραμμών, η οποία θα πετούσε από το Ντιτρόιτ, στη Φιλαδέλφεια. Μέσα στο γενικότερο τρομοκρατικό κλίμα, ξαφνικά αντίκρισαν μία απίστευτη κινητοποίηση από δυνάμεις της αστυνομίας, οι οποίες ακινητοποίησαν έναν άνθρωπο με στολή, τού πέρασαν χειροπέδες και ζήτησαν την εσπευσμένη εκκένωση του αεροσκάφους.

Οι επιβάτες καταλήφθηκαν από πανικό, γεγονός που προκάλεσε ένα πραγματικό χάος στο αεροδρόμιο του Ντιτρόιτ, καθώς άλλοι πίστευαν ότι βρισκόταν σε εξέλιξη τρομοκρατική ενέργεια, κάποιοι άλλοι... ζητούσαν τα λεφτά τους πίσω και κάποιοι άλλοι εξέφραζαν την αγωνία τους, διότι θα έχαναν την επόμενη πτήση τους, καθώς το Ντιτρόιτ ήταν μεσοσταθμός για εκείνους.

Η έκπληξη που υπέστησαν όταν ενημερώθηκαν από την εταιρεία, ότι ο άνθρωπος που συνελήφθη δεν ήταν... τρομοκράτης, αλλά ο συγκυβερνήτης του αεροπλάνου που θα τους μετέφερε με... ασφάλεια στον προορισμό τους και δη, γιατί ήταν μεθυσμένος, δεν περιγράφεται. Ο συγκυβερνήτης δεν είχε τον έλεγχο των πράξεών του και θέλησε να αντισταθεί, με αποτέλεσμα να τον ακινητοποιήσουν οι αστυνομικοί και να του περάσουν χειροπέδες.

Κλείσιμο
«Κοιτούσα από το παράθυρο του αεροπλάνου, όταν ξαφνικά είδα περιπολικά να μπαίνουν στην πίστα και να πλευρίζουν το αεροσκάφος. Πέντε λεπτά μετά, αντίκρισαν να μεταφέρουν έναν άνδρα δεμένο με χειροπέδες. Στην αρχή επικράτησε μεγάλος χάος. Άπαντες ρωτούσαν τι έχει συμβεί, φώναζαν και διαμαρτύρονταν, ενώ δεν υπήρχαν απαντήσεις», δήλωσε ένας από τους επιβάτες.

Όπως αποκαλύφθηκε, ο 50χρονος συγκυβερνήτης υποβλήθηκε σε δύο αλκοτέστ πριν αναλάβει δράση και βρέθηκε με πολύ υψηλά ποσοστά αλκοόλ στον οργανισμό του. Αργότερα αφέθηκε ελεύθερος, αλλά σχηματίστηκε εις βάρος του δικογραφία, ενώ δεν αποκλείεται να χάσει και τη θέση του στην εταιρεία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης