Bόμβα γεμάτη καρφιά και βίδες, προκειμένου να έχουν περισσότερα θύματα πυροδότησαν οι τρομοκράτες στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών
, Ζaventem, σύμφωνα με το βελγικό δίκτυο VRT.
To ειδησεογραφικό δίκτυο επικαλείται γιατρούς του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Leuven, οι οποίοι εντόπισαν, ύστερα από εξέταση των θυμάτων, υπολείμματα από βίδες στα νύχια τους.
Στο νοσοκομείο Leuven νοσηλεύονται αυτή τη στιγμή 11 θύματα των επιθέσεων με σοβαρούς τραυματισμούς, ενώ η κατάσταση των τριών από αυτά χαρακτηρίζεται ως κρίσιμη.
Κλείσιμο
Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, τουλάχιστον 34 άτομα έχασαν τη ζωή τους στις σημερινές τρομοκρατικές επιθέσεις στη βελγική πρωτεύουσα και 200 τραυματίστηκαν.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.