Οι τζιχαντιστές εκτελούν Βρετανούς «κατασκόπους» και απειλούν τον Κάμερον

Οι τζιχαντιστές εκτελούν Βρετανούς «κατασκόπους» και απειλούν τον Κάμερον

«Θα σας σκοτώσουμε όλους», λένε στους Βρετανούς και αποκαλούν τον πρωθυπουργό της χώρας «σκλάβο του Λευκού Οίκου», λέγοντας ότι τα παιδιά του «θα πληρώσουν ακριβά τις αμαρτίες του»

 

Οι τζιχαντιστές εκτελούν Βρετανούς «κατασκόπους» και απειλούν τον Κάμερον
Συνεχίζουν την προπαγάνδα του τρόμου οι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους οι οποίοι έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο φρικιαστικό βίντεο στο οποίο καταγράφονται οι εκτελέσεις πέντε Βρετανών «κατασκόπων».

Στο βίντεο, το οποίο φαίνεται ότι τραβήχτηκε στο προπύργιο του Ισλαμικού Κράτους, την Ράκα της Συρίας, οι τζιχαντιστές εξαπολύουν και απειλές κατά του Βρετανού πρωθυπουργού, Ντέιβιντ Κάμερον, για τη βρετανική εκστρατεία του στη Συρία.

Οι πέντε Βρετανοί κρατούμενοι των μαχητών της ακραίας ισλαμιστικής οργάνωσης απεικονίζονται να φορούν πορτοκαλί στολές, όπως εκείνες του κρατουμένων του Γκουαντάναμο, και «ομολογούν» στην κάμερα ότι είναι «κατάσκοποι» της βρετανικής κυβέρνησης.
Κλείσιμο

Το νέο βίντεο των τζιχαντιστών



Δέκα λεπτά αργότερα, οι άτυχοι άντρες γονατίζουν και πέντε εκτελεστές παίρνουν θέσεις πίσω τους, ενώ ένας τζιχαντιστής μιλά στην αγγλική γλώσσα και λέει ότι η Βρετανία «εγκατέλειψε» τους ανθρώπους αυτούς.

Ένας ένοπλος τζιχαντιστής απειλεί τον Καμέρον 


«Αυτό είναι ένα μήνυμα για τον υπερόπτη Ντέιβιντ Κάμερον, τον σκλάβο του Λευκού Οίκου», λέει στη συνέχεια ο μασκοφόρος τζιχαντιστής, απειλώντας τον Βρετανό πρωθυπουργό πως τα παιδιά του θα πληρώσουν πολύ ακριβά τις αμαρτίες του.

Το βίντεο, η αυθεντικότητα του οποίου δεν έχει ακόμη εξακριβωθεί, τελειώνει με ένα παιδί-μαχητή του Ισλαμικού Κράτους να λέει στα αγγλικά και με καλή προφορά: «Θα τους σκοτώσουμε όλους εκεί».

«Θα τους σκοτώσουμε όλους εκεί», λέει αυτό το παιδί για τους Βρετανούς 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης