Νέα επίθεση Τραμπ κατά Χίλαρι: «Αηδιαστική» επειδή πήγε τουαλέτα κατά τη διάρκεια debate

Νέα επίθεση Τραμπ κατά Χίλαρι: «Αηδιαστική» επειδή πήγε τουαλέτα κατά τη διάρκεια debate

Η υποψήφια για το χρίσμα των Δημοκρατικών είχε καθυστερήσει να επιστρέψει μετά το διάλειμμα για διαφημίσεις λόγω του... καλέσματος της φύσης - Είχε μιλήσει με πολύ σκληρά λόγια για τον Τραμπ, κατηγορώντας τον για ακραίο ρατσισμό

Νέα επίθεση Τραμπ κατά Χίλαρι: «Αηδιαστική» επειδή πήγε τουαλέτα κατά τη διάρκεια debate
Φαίνεται πως ο υποψήφιος για το χρίσμα των δημοκρατικών, Ντόναλντ Τραμπ, θεωρεί «αηδιαστικό»  για μια γυναίκα να έχει φυσικές ανάγκες και να το δηλώνει ανοιχτά και ακομπλεξάριστα. Αυτό τουλάχιστον δείχνουν οι πιο πρόσφατες δηλώσεις του για τη Χίλαρι Κλίντον, η οποία στο πρόσφατο debate των Δημοκρατικών καθυστέρησε να επιστρέψει μετά το διάλειμμα για διαφημίσεις, επειδή περίμενε στην ουρά στην τουαλέτα.

Η υποψήφια για το χρίσμα των Δημοκρατικών έκανε αίσθηση ακόμα και διά της απουσίας της στο τελευταίο debate με τους συνυποψηφίους της, αφού καθυστέρησε να επανεμφανιστεί λόγω του καλέσματος... της φύσης. Επιστρέφοντας μετά από λιγη ώρα, η κυρία Κλίντον ζήτησε ευθαρσώς συγγνώμη για την καθυστέρηση λέγοντας ότι είχε κόσμο στην τουαλέτα και αυτό φαίνεται πως «απογοήτευσε» τον εκκεντρικό δισεκατομμυριούχο Τραμπ.

Κλείσιμο
«Μου ήταν δύσκολο να παρακολουθήσω στο προχθεσινό debate», είπε σήμερα ο Τραμπ κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας του  στο Μίσιγκαν. «Είχε πολύ πιο ενδιαφέροντα πράγματα να κάνω, όπως να διαβάσω ένα βιβλίο ή μια οικονομική έκθεση, πράγματα που απολαμβάνω πολύ περισσότερο».

Αναφορικά με την καθυστέρηση της Κλίντον να εμφανιστεί μετά το διάλειμμα για διαφημίσεις, ο Τραμπ ήταν ιδιαίτερα προσβλητικός απέναντι στην υποψήφια των Δημοκρατικών: «Ξέρω που είχε πάει. Είναι αηδιαστικό. Δεν θέλω να μιλήσω για αυτό. Όχι, όχι... Μην το αναφέρετε καν. Είναι τελείως αηδιαστικό», είπε χαρακτηριστικά. 

Ωστόσο, η επίθεσή του στην Χίλαρι Κλίντον δεν περιορίστηκε μόνο στα παραπάνω σχόλια, αλλά επεκτάθηκε και στην υποψηφιότητά της για την προεδρία το 2008, για την οποία ο Τραμπ χρησιμοποίησε μια άκρως σεξιστική έκφραση (she got schlonged) για να δείξει ότι το κόμμα της την «πούλησε» προωθώντας τελικά τον Ομπάμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Χίλαρι Κλίντον είχε μιλήσει με πολύ σκληρά λόγια κατά του εκκεντρικού εκατομμυριούχου στο τελευταίο debate των Δημοκρατικών, κατηγορώντας τον για ακραίο ρατσισμό που τον καθιστά τον «καλύτερο στρατολόγο του Ισλαμικού Κράτους».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης