ΗΠΑ: Το αγόρι της Τίφανι Τραμπ ψηφίζει «δαγκωτό» Χίλαρι

ΗΠΑ: Το αγόρι της Τίφανι Τραμπ ψηφίζει «δαγκωτό» Χίλαρι

Η μικρότερη κόρη του Ντόναλντ Τραμπ, βγαίνει με έναν Δημοκρατικό-γόνο δισεκατομμυριούχου, παράγοντας που κάνει το φαβορί για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων να παραβλέπει τις πολιτικές προτιμήσεις του εραστή της κόρης του


ΗΠΑ: Το αγόρι της Τίφανι Τραμπ ψηφίζει «δαγκωτό» Χίλαρι
Η μικρότερη κόρη του Ντόναλντ Τραμπ,  Τίφανι,  βγαίνει ραντεβού μ΄έναν Δημοκρατικό που ψηφίζει δαγκωτό... Χίλαρι. 

Το φαβορί για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων δεν έχει όμως κανένα πρόβλημα παρά το γεγονός ότι ο εραστής της κόρης του, εκτός από το ότι στηρίζει την πολιτική του αντίπαλο, το παίζει και γόης φλερτάροντας δημοσίως και με άλλες αιθέριες υπάρξεις.  

Κλείσιμο
Ο 21χρονος Ρος Μεχάνικ είναι γόνος δισεκατομμυριούχου. Αυτό για τον Τραμπ τα λέει όλα και επιπλέον "καλύπτει" τις πολιτικές του προτιμήσεις αλλά και το ότι το παίζει "Δον Ζουάν". 

Ο Ρος και η Τίφανι γνωρίστηκαν ως φοιτητές. Και οι δύο σπουδάζουν στο Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια. Η Τίφανι  σπουδάζει Κοινωνιολογία και ο Ρος σπουδάζει μηχανικός software. Το ζευγάρι στεγάζει τον έρωτά του σ΄ένα πολυτελές διαμέρισμα που ανήκει στον πατέρα του, δικηγόρο σε real estate. 

Το πολυτελές διαμέρισμα βρίσκεται στην καρδιά της Νέας Υόρκης κι έχει αξία 2 εκατομμυρίων δολαρίων.  

Ο πάμπλουτος φίλος της κόρης του Τραμπ, όπως επισημαίνει η βρετανική εφημερίδα "Daily Mail ", γνωρίζεται με το μέλλοντα γαμπρό του. Όσο για τον Ρος, είναι πολύ περήφανος για τον δεσμό του. Πρόσφατα ανέβασε μία φωτογραφία στο Instagram όπου έχει αγκαλιά την αγαπημένη του Τίφανι. Οι δυο τους ποζάρουν στη διάρκεια ενός χορού στη Νέα Υόρκη. 

Η Τίφανι είναι ντυμένη στη... τρίχα: φοράει ένα χρυσό στράπλες φόρεμα, διαμαντένιο βραχιόλι. Πληροφορίες της Daily Mail αναφέρουν ότι ο Τραμπ γνωρίζει πολύ καλά την οικογένεια του Ρος και δεν έχει πρόβλημα.



Στο Facebook ο Ρος δεν κρύβει την προτίμησή του για το φαβορί των Δημοκρατικών, Χίλαρι ενώ από τις φωτογραφίες που αναρτά τα social media από τα νυχτοπερπατήματά του, φαίνεται ότι του αρέσει το φλερτ κι ότι έχει αρκετή πέραση στις γυναίκες. 

Η Τίφανι, το μοναδικό παιδί που απέκτησε ο Τραμπ από τον πενταετή γάμο του με τη δεύτερη σύζυγό του, Μάρλα Μπάλς, δεν δείχνει πάντως να ενοχλείται... 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης