Η «βλοσυρή» selfie των τρομοκρατών του Σαν Μπερναρντίνο

Η «βλοσυρή» selfie των τρομοκρατών του Σαν Μπερναρντίνο

Η φωτογραφία-ντοκουμέντο τραβήχτηκε τις πρώτες στιγμές τους ως ζευγάρι σε αμερικανικό έδαφος - Δύο εβδομάδες νωρίτερα, ο Φαρούκ είχε ταξιδέψει στη Σαουδική Αραβία για να φέρει την Μαλίκ στη νέα της πατρίδα

Η «βλοσυρή» selfie των τρομοκρατών του Σαν Μπερναρντίνο
Ακόμα και την πρώτη τους μέρα στην Αμερική ως ζευγάρι, οι μακελλάρηδες του Σαν Μπερναρντίνο, Σαγέντ Φαρούκ και Τασφίν Μαλίκ έδειχναν δυστυχισμένοι. Αυτό τουλάχιστον αφήνει να εννοηθεί το βλοσυρό τους ύφος στην selfie που έφερε στο φως της δημοσιότητας το αμερικανικό δίκτυο ABC.

Το ζευγάρι που επρόκειτο να αιματοκυλίσει το κέντρο αγωγής ατόμων με ειδικές ανάγκες της Καλιφόρνια στις 2 Δεκεμβρίου, προκαλώντας τον θάνατο 14 ατόμων και τραυματίζοντας άλλους 21, έβγαλε αυτήν την selfie στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Σικάγο τον Ιούλιο του 2014. Ήταν οι πρώτες στιγμές της Μαλίκ σε αμερικανικό έδαφος, δύο εβδομάδες αφότου ο μνηστήρας ταξίδεψε στη Σαουδική Αραβία για να τη φέρει μαζί του στις ΗΠΑ, έχοντας γνωριστεί μαζί της online.

Στη φωτογραφία-ντοκουμέντο, η Μαλίκ στέκεται μπροστά από τον σύζυγό της, φορώντας τη μαύρη μαντήλα που σκοτεινιάζει ακόμα περισσότερο το σοβαρό πρόσωπό της. Ο άνδρας της, που έχει μακρύ μούσι και φορά γυαλιά, κοιτάζει με άδειο βλέμμα την κάμερα.
Κλείσιμο

Στο πίσω μέρος, μπορεί να διακρίνει κανείς το προσωπικό ασφαλείας του αεροδρομίου, σε κάτι που μοιάζει με πύλη. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην 29χρονη είδε δοθεί τότε «βίζα μνηστείας», που θα της παρείχε προσωρινά πράσινη κάρτα, μετά από τον απαιτούμενο έλεγχο των αρχών ασφαλείας.

Ένα μήνα αργότερα, το ζευγάρι θα παντρευόταν στην Καλιφόρνια, όπου ζούσε ο Φαρούκ και πάνω από έναν χρόνο μετά, θα έπεφταν και οι δύο νεκροί από τις σφαίρες των αστυνομικών, έχοντας σκορπίσει τον θάνατο στην πόλη που τους άνοιξε την αγκαλιά της.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης