Ζιμπάμπουε: Σκάνδαλο στα καλλιστεία για τον «Mister Ugly» - Ο νικητής δεν είναι πολύ... άσχημος!

Ζιμπάμπουε: Σκάνδαλο στα καλλιστεία για τον «Mister Ugly» - Ο νικητής δεν είναι πολύ... άσχημος!

«Η ασχήμια του δεν είναι φυσική, επειδή εξελέγη χάρη στα μπροστινά δόντια που του λείπουν», διαμαρτυρήθηκε ο επί τρία χρόνια κάτοχος του τίτλου - Ο 42χρονος νικητής ελπίζει πως θα κάνει καριέρα στην τηλεόραση

Ζιμπάμπουε: Σκάνδαλο στα καλλιστεία για τον «Mister Ugly» - Ο νικητής δεν είναι πολύ... άσχημος!
Χαμός, σπρωξίματα, φωνές και διαμαρτυρίες κατά των κριτών σημειώθηκαν στα ετήσια καλλιστεία για τον «Mister Ugly» που γίνονται κάθε χρόνο από το 2012 σε νυχτερινό κέντρο στην πρωτεύουσα της Ζιμπάμπουε, Χαράρε.

Τα καλλιστεία πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο, αλλά, όταν οι κριτές ανέδειξαν ως τον πιο άσχημο στην χώρα τον 42χρονο Milton Sere, από τον οποίο λείπουν τα μπροστινά δόντια, ο επί τρία χρόνια κάτοχος του τίτλου, William Masvinu και οι υποστηρικτές του, δημιούργησαν έναν χαμό μέσα στην αίθουσα με διαμαρτυρίες και φωνές, ενώ κινήθηκαν απειλητικά προς την κριτική επιτροπή.

Διαμαρτυρίες εκφράστηκαν σε υψηλούς τόνους και από τους υπόλοιπους συμμετέχοντες στα καλλιστεία.

Κλείσιμο


«Αυτός δεν έχει φυσική ασχήμια, δεν είναι τόσο άσχημος όσο εγώ», φώναζε ο Masvinu και πρόσθεσε ότι ο νικητής είναι άσχημος, μόνο όταν ανοίγει το στόμα του. Σχετικά δημοσιεύματα παίρνουν το μέρος του ηττημένου, αφού οι κριτές είχαν διευκρινίσει ότι τα καλλιστεία θα επικεντρωθούν στην «φυσική ασχήμια» και, όχι σε τυχόν αναπηρίες ή βελτιώσεις.

Οι αντίπαλοι του νικητή ισχυρίζονται ότι ο 42χρονος άνδρας έδειχνε το στόμα του χωρίς δόντια και έκανε και αστείες γκριμάτσες για να «κλέψει» τον τίτλο του πιο άσχημου άνδρα στη Ζιμπάμπουε.



Ο ίδιος ο νικητής των καλλιστείων πήρε το έπαθλο που ήταν 500 δολάρια και δήλωσε ότι τώρα περιμένει να έχει προτάσεις για να εμφανιστεί σε τηλεοπτικά κανάλια, ενώ για τις διαμαρτυρίες των άλλων διαγωνιζόμενων, τις απέδωσε απλά στην πίκρα των ηττημένων.



Ο διοργανωτής των καλλιστείων, David Machowa, δήλωσε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Associated Press, ότι εμπνεύστηκε τα καλλιστεία για τον πιο άσχημο άνδρα με σκοπό να εξαφανιστεί το στίγμα της ασχήμιας από τους ανθρώπους και ανέφερε: «Ο Θεός μας δίνει την εμφάνιση, πρέπει να είμαστε υπερήφανοι γι' αυτό που είμαστε».


                            Ο προηγούμενος κάτοχος του τίτλου





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης