Νέο βιβλίο αποκαλύπτει: Η Χίλαρι Κλίντον πετούσε τασάκια και βιβλία στο κεφάλι του Μπιλ!

Νέο βιβλίο αποκαλύπτει: Η Χίλαρι Κλίντον πετούσε τασάκια και βιβλία στο κεφάλι του Μπιλ!

Ένα νέο πρόσωπο της Χίλαρι, που ίσως επηρεάσει την κούρσα για την προεδρία των ΗΠΑ

Νέο βιβλίο αποκαλύπτει: Η Χίλαρι Κλίντον πετούσε τασάκια και βιβλία στο κεφάλι του Μπιλ!
Το βιβλίο του Roger Stone, πολιτικού συμβούλου αρκετών Ρεπουμπλικανών προέδρων στις ΗΠΑ, για την Χίλαρι Κλίντον, αναμένεται να ταράξει τα νερά και ίσως, να ανακόψει και την πορεία της προς τον Λευκό Οίκο. Το νέο βιβλίο με τίτλο «The Clintons War on Women» αποκαλύπτει ότι η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, είχε συχνά βίαια ξεσπάσματα εναντίον του συζύγου της Μπιλ Κλίντον, των εργαζομένων στο Λευκό Οίκο, καθώς και εναντίον των μυστικών πρακτόρων.



Κλείσιμο
Σύμφωνα με το επίμαχο βιβλίο, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη Οκτωβρίου, αλλά ήδη κάποια αποσπάσματα είδαν το φως της δημοσιότητας στην εφημερίδα New York Daily News, η Χίλαρι δεν είναι μόνο ο φόβος και ο τρόμος των αντιπάλων της, Ρεπουμπλικανών, αλλά ανέκαθεν ήταν ο φόβος και ο τρόμος για τον σύζυγό της Μπιλ, στο κεφάλι του οποίου προσγειωνόταν από τα χέρια της εκνευρισμένης Χίλαρι, «σκληρά αντικείμενα», ενώ συχνά ο Μπιλ στις δημόσιες εμφανίσεις του είχε γδαρσίματα και γρατσουνιές!

Ο Roger Stone, που για τον εαυτό του αναφέρει ότι υπήρξε σύμβουλος του Ρίτσαρντ Νίξον, του Ρόναλντ Ρήγκαν καθώς και του Τζορτζ Μπους του πρεσβύτερου και του Τζορτ Μπους του νεότερου, ξεκινά την εξιστόρηση για την βίαια συμπεριφορά και για την άσκηση ενδοοικογενειακής βίας από την πλευρά της Χίλαρι εις βάρος του συζύγου της, από την περίοδο που ο Μπιλ Κλίντον ξεκίνησε την πολιτική του καριέρα ως κυβερνήτης στο Αρκάνσας.



Το βιβλίο του Stone δεν είναι το μόνο που ανατρέπει την εικόνα μιας ήπιας προσωπικότητας που προσπαθεί να παρουσιάσει η Χίλαρι Κλίντον κατά την  προεκλογική της εκστρατεία για την προεδρία των ΗΠΑ, το 1999 η συγγραφέας Gail Sheehy, στο βιβλίο Hilary's Choice αναφέρεται στην μαρτυρία της Dee Dee Myers, που εκείνη την περίοδο εργαζόταν στο γραφείο Τύπου στον Λευκό Οίκο. Η Myers δήλωσε, τότε, ότι αναγκάστηκε να «καλύψει» ένα κόκκινο σημάδι στον λαιμό του Μπιλ Κλίντον από επίθεση της Χίλαρι, όταν ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ είχε υποδεχθεί στον Λευκό Οίκο την ηθοποιό Μπάρμπαρα Στρέιζαντ.

Η Myers εκείνη την εποχή είχε αναφέρει στους δημοσιογράφους ότι το σημάδι στον λαιμό του Μπιλ Κλίντον ήταν επειδή κόπηκε στο ξύρισμα!



Ένα άλλο βιβλίο, που έχει γραφτεί για την Χίλαρι Κλίντον, το American Evita: Hilary Clinton's Path to Power, περιγράφει τις εκρηκτικές αντιδράσεις της Χίλαρι όταν έμαθε την «περιπέτεια» του συζύγου της με την Μόνικα Λεβίνσκι και αποκαλύπτει ότι η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ συχνά πετούσε τασάκια, βιβλία, ακόμα και κλειδιά αυτοκινήτου στον σύζυγό της, όταν έχανε την  ψυχραιμία της.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης