Ο Μπιλ το είπε και η Χίλαρι το έκανε: Χωρίς λίφτιγνκ δεν μπαίνεις στον Λευκό Οίκο

Ο Μπιλ το είπε και η Χίλαρι το έκανε: Χωρίς λίφτιγνκ δεν μπαίνεις στον Λευκό Οίκο

Αυτό υποστηρίζει ο συγγραφέας του βιβλίου "Unlikeable: The Problem with Hillary" που θα κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες - Εμφανής ήδη η διαφορά γράφουν αμερικανικά ΜΜΕ

Ο Μπιλ το είπε και η Χίλαρι το έκανε: Χωρίς λίφτιγνκ δεν μπαίνεις στον Λευκό Οίκο
«Δεν μπορείς να διεκδικήσεις την προεδρία με αυτό το πρόσωπο», φέρεται να είπε ο Μπιλ Κλίντον στην σύζυγό του. «Χρειάζεσαι επειγόντως λίφτινγκ...».
 
Και η Χίλαρι δεν έχασε ούτε λεπτό. Αφού ο σύντροφός της και πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ της υπέδειξε ότι πρέπει να κάνει λίφτινγκ αν θέλει να διαβεί το κατώφλι του Λευκού Οίκου, έσπευσε στον καλύτερο πλαστικό της Νέας Υόρκης. Η πρώην επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας είναι διατεθειμένη να κάνει τα πάντα για να αναλάβει το προεδρικό χρίσμα των ΗΠΑ και γι' αυτό δεν δίστασε να καθίσει στο χειρουργικό τραπέζι και να αφεθεί στα χέρια έμπειρου πλαστικού προκειμένου να απαλύνει τις ρυτίδες .    

Αυτό, τουλάχιστον, υποστηρίζεται στο βιβλίο του συγγραφέα Έντουαρντ  Κλάιν, υπό τον τίτλο: "Unlikeable: The Problem with Hillary" που αναμένεται να κυκλοφορήσει σε λίγα 24ωρα στην αμερικανική αγορά.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα "Radaronline" η οποία ισχυρίζεται ότι κατάφερε να εξασφαλίσει ένα αντίτυπο ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ είπε ξεκάθαρα στην πρώην επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας πως, αν θέλει να γίνει πρόεδρος θα πρέπει να σβήσει τα σημάδια του χρόνου, να δείχνει, δηλαδή, νεότερη.  

Όπως αναφέρουν αμερικανικά ΜΜΕ η Χίλαρι έκανε τελικά λίφτινγκ στο πρόσωπο και το λαιμό υπακούοντας στον σύζυγό της επισημαίνοντας πως η διαφορά στο πρόσωπό της είναι ήδη εμφανής.
Κλείσιμο

Στις νέες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν είναι αισθητή η διαφορά αφού το πρόσωπο της πρώην "Πρώτης Κυρίας" φαίνεται πιο φρέσκο και αρκετά ξεκούραστο . 

Το νέο αποκαλυπτικό βιβλίο του Έντουαρντ Κλάιν, ο οποίος έχει διατελέσει πρώην αρχισυντάκτης στους "New York Times", αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 28 Σεπτεμβρίου. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης