Γκάφα ολκής από τη Μις Ιταλία: «Θα ήθελα να ζήσω τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο»

Γκάφα ολκής από τη Μις Ιταλία: «Θα ήθελα να ζήσω τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο»

Oι κριτές την ανέδειξαν ως νικήτρια, ανοίγοντάς της τις πόρτες για μία λαμπρή καριέρα παρά το ατόπημά της

Γκάφα ολκής από τη Μις Ιταλία: «Θα ήθελα να ζήσω τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο»
Σκληρά πλήρωσε την «άκυρη» απάντησή της κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού Μις Ιταλία μία νεαρή καλλονή, αφού η καζούρα που δέχτηκε στα social media στη συνέχεια ήταν άνευ προηγουμένου.

Όταν ρωτήθηκε από τους κριτές του διαγωνισμού, που μεταδιδόταν ζωντανά στην ιταλική τηλεόραση, σε ποια περίοδο της ανθρώπινης ιστορίας θα ήθελε να είχε ζήσει, η πανέμορφη Άλις Σαμπατίνι απάντησε, ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι θα ήθελε να βιώσει μία από τις πιο σκοτεινές περιόδους της ανθρώπινης ιστορίας, δηλ. τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Κλείσιμο


Συγκεκριμένα, η 18χρονη κοπέλα είπε ότι θα ήθελε να ήταν ζωντανή το 1942, μία χρονιά που χιλιάδες άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στον πόλεμο ή στα στρατόπεδα συγκέντρωσης και η χώρα της βίωνε την δικτατορία του Μουσολίνι. Ενδεικτικό του παραλογισμού της συγκεκριμένης απάντησης είναι το γεγονός ότι πάνω από 20.000 συμπατριώτες της πέθαναν στο Στάλινγκραντ τον ίδιο χρόνο βυθίζοντας την Ιταλία στο πένθος.

Όταν δε της ζητήθηκε να δικαιολογήσει την παράξενη απάντησή της, η Σαμπατίνι εξήγησε, κομπιάζοντας, ότι θα ήθελε να δει με τα ίδια της τα μάτια αυτά που περιγράφουν τα βιβλία για τον πόλεμο, σημειώνοντας ωστόσο ότι, ως γυναίκα, δεν θα χρειαζόταν να πάει στο μέτωπο.

Την απάντηση της νεαρής διακωμώδησαν δεκάδες χρήστες social media στην Ιταλία, ωστόσο μία εκ των κριτών δήλωσε ότι βρίσκει την αντίδρασή τους υπερβολική. «Η κοπέλα προφανώς πανικοβλήθηκε επειδή η συγκεκριμένη ερώτηση δεν είχε τεθεί ξανά στον διαγωνισμό» είπε η συγκεκριμένη κριτής, αναφέροντας ως επιπλέον ελαφρυντικό το νεαρό της ηλικίας της κοπέλας.

Εξάλλου, η «ανορθόδοξη» απάντηση της νεαρής καλλονής δεν έβλαψε ούτε στο ελάχιστο τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό, αφού οι κριτές την ανέδειξαν ως νικήτρια, ανοίγοντάς της τις πόρτες για μία λαμπρή καριέρα παρά το ατόπημά της. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης