Σεξιστικό σχόλιο από τον Ντόναλντ Τραμπ: Ποιος θα την ψήφιζε αυτή τη μούρη;

Σεξιστικό σχόλιο από τον Ντόναλντ Τραμπ: Ποιος θα την ψήφιζε αυτή τη μούρη;

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο επικρατέστερος μέχρι στιγμής για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών «επιτίθεται» φραστικά στο γυναικείο φύλο

Σεξιστικό σχόλιο από τον Ντόναλντ Τραμπ: Ποιος θα την ψήφιζε αυτή τη μούρη;
Ρεσιτάλ σεξιστικών σχολείων από τον Αμερικανό δισεκατομμυριούχο Ντόναλντ Τραμπ. Αυτή τη φορά, τα βέλη του δέχτηκε η Κάρλι Φιορίνα, η μοναδική γυναίκα υποψήφια για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος. Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο Τραμπ, αναφερόμενoς στην πρώην διευθύνουσα σύμβουλο της Hewlett Pakcard, κάλεσε τους συμπολίτες του να την αγνοήσουν στην κάλπη που θα στηθεί το 2016 λόγω της... μούρης της. 

«Κοιτάξτε αυτή τη μούρη. Θα ψήφιζε κανένας τέτοια μούρη; Μπορείτε να το φανταστείτε; Το πρόσωπο του επόμενου προέδρου; Θέλω να πω, είναι γυναίκα και δεν πρέπει να λέω αρνητικά πράγματα, αλλά ελάτε τώρα παιδιά. Είμαστε σοβαροί;», δήλωσε απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους ο Αμερικανός μεγιστάνας και επικρατέστερος μέχρι στιγμής για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών. 

Κλείσιμο
Σύμφωνα με το περιοδικό Rolling Stone, το οποίο δημοσίευσε τα σχόλια Τραμπ στην ιστοσελίδα του, αφορμή στάθηκε ένα πλάνο της τέως επικεφαλής τής Hewlett Packard στην τηλεόραση. Το περιοδικό υπενθυμίζει ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ντόναλντ Τραμπ κάνει προσβλητικά σχόλια για εκπροσώπους του «ωραίου φύλου», κατά τη διάρκεια της τρίμηνης προεκλογικής του εκστρατείας. Και παρά τις σφοδρές αντιδράσεις, ο Τραμπ σφυρίζει... αδιάφορα. 

Πριν από περίπου έναν μήνα, ο επικρατέστερος υποψήφιος για το προεδρικό χρίσμα με τους Ρεπουμπλικάνους είχε επιτεθεί μέσω Twitter ξανά στην πρώην «σιδηρά κυρία» της Σίλικον Βάλει σχολιάζοντας χαρακτηριστικά: «Μόλις συνειδητοποίησα ότι αν ακούσει κανείς για περισσότερα από δέκα λεπτά την Κάρλι Φιορίνα, θα πάθει φρικτό πονοκέφαλο. Δεν έχει καμία πιθανότητα!».

Στις αρχές Αυγούστου, ο Τραμπ είχε επιτεθεί φραστικά στη δημοσιογράφο του δικτύου Fox News, Μέγκιν Κέλι, την οποία κατηγορούσε ότι του έκανε «άδικες ερωτήσεις» κατά τη διάρκεια της τηλεμαχίας των Ρεπουμπλικανών. Από την πλευρά της, η Φιορίνα θεωρεί ότι ο Τραμπ ασχολείται μαζί της επειδή ανεβαίνει δημοσκοπικά. Μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News, η Φιορίνα χαρακτήρισε «σοβαρά» τα σχόλια του πολιτικού της αντιπάλου τονίζοντας πως έχουν να κάνουν με τη δική της άνοδο στις δημοσκοπήσεις. «Ίσως, λέω ίσως, του μπαίνω λίγο στο μάτι γιατί ανεβαίνω στις δημοσκοπήσεις», επεσήμανε η ίδια στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης