Μισισίπι: Έκαψε ζωντανή γάτα επειδή έκανε βόλτες έξω από το σπίτι της

Μισισίπι: Έκαψε ζωντανή γάτα επειδή έκανε βόλτες έξω από το σπίτι της

Η ίδια όπως εξηγούσε στο Διαδίκτυο προέβη στην κίνηση αυτή... μόνο και μόνο για να μην ξαναπλησιάσει ούτε ένα αιλουροειδές το σπίτι της

Μισισίπι: Έκαψε ζωντανή γάτα επειδή έκανε βόλτες έξω από το σπίτι της
Μια γυναίκα από το Μισισίπι καυχήθηκε στο Facebook ότι έκαψε ζωντανή μία γάτα που έκανε βόλτες έξω από το σπίτι της. Η γάτα ήταν τόσο ενοχλητική, όπως υποστήριξε, που την ανάγκασε να της βάλει φωτιά και μάλιστα για του λόγου το αληθές, ανέβασε την επίμαχη φωτογραφία στο Διαδίκτυο, το βράδυ της Κυριακής,  για να παραδειγματιστούν όπως γράφει και τα υπόλοιπα αιλουροειδή. 

Η Σέι Χιούστον δέχθηκε σωρεία επικριτικών σχολίων από χρήστες που έσπευσαν να την κατηγορήσουν για βάναυση συμπεριφορά απέναντι στο άτυχο ζώο. 

Η ίδια όπως εξηγούσε στο Διαδίκτυο προέβη στην κίνηση αυτή μόνο και μόνο για να μην ξαναπλησιάσει ούτε ένα αιλουροειδές το σπίτι της.
Κλείσιμο

"Θα πρέπει να τα πάρετε μακριά από το κατώφλι του, γράφει απευθυνόμενοι στους ιδιοκτήτες των κατοικίδιων,  μείνετε μακριά από το σπίτι μου, είναι το μήνυμά της προς τις γάτες . Το μήνυμα της Χιούστον στο Facebook δεν πέρασε απαρατήρητο. Και μάλιστα, η ίδια , δύο λεπτά αργότερα, περιέγραψε την ικανοποίησή της γι΄αυτό που έκανε : " Ναι, έκαψε τη γάτα . Στοίχημα ότι, από εδώ και εξής, οι γάτες θα μένουν μακριά από το σπίτι μου".

Όταν χρήστες την επέκριναν δριμύτατα κατηγορώντας την για τον θάνατο του άτυχου ζώου, εκείνη προσπάθησε να δικαιολογήσει την πράξη της . Απευθυνόμενη στον χρήστη που της έγραψε ότι βασάνισε την άτυχη γάτα, η ίδια έσπευσε να του απαντήσει πως , δεν θα πρέπει να εκνευρίζεται , γιατί όταν έβαλε φωτιά στο ζώο, εκείνο παρέμενε σιωπηλό....   


  

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης