Βίντεο: Πατέρας γρονθοκόπησε τον δολοφόνο της 3χρονης κόρης του στο δικαστήριο

Βίντεο: Πατέρας γρονθοκόπησε τον δολοφόνο της 3χρονης κόρης του στο δικαστήριο

Ο Ντουέιν Σμιθ επιτέθηκε στον δράστη μόλις τον αντίκρισε στην αίθουσα - Τους χώρισαν αστυνομικοί

Βίντεο: Πατέρας γρονθοκόπησε τον δολοφόνο της 3χρονης κόρης του στο δικαστήριο
Στιγμές χάους εκτυλίχθηκαν σε δικαστήριο του Ντιτρόιτ των ΗΠΑ, όταν ο πατέρας ενός τρίχρονου κοριτσιού επιτέθηκε στον δολοφόνο του.

Ο Ντουέιν Σμιθ, ο οποίος είχε κληθεί στο δικαστήριο για να καταθέσει εξηγώντας πώς επηρέασε τη ζωή του ο θάνατος της μικρής Τζαμίλα, είδε για πρώτη φορά από κοντά τον υπεύθυνο για τον χαμό της.

Ενώ ο δράστης καθόταν ενώπιον του δικαστή, ο Σμιθ τον πλησίασε από πίσω και τον χτύπησε απότομα στο κεφάλι σχεδόν ρίχνοντάς τον στο δάπεδο.

Κλείσιμο
Το περιστατικό καταγράφηκε από κάμερα και το βίντεο κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο, αποκαλύπτοντας την ένταση του επεισοδίου.

Ο δράστης Κλίφορντ Τόμας επιχείρησε να απαντήσει στα χτυπήματα του Σμιθ, αλλά δύο ένστολοι τους χώρισαν.

Μάλιστα, στο βίντεο φαίνεται πως μία γυναίκα αστυνομικός συγκρατεί τον δράστη απομακρύνοντάς τον από τον πατέρα του 3χρονου κοριτσιού.

Όπως αναφέρουν αμερικανικά δημοσιεύματα για το θάνατο του παιδιού κατηγορείται πέραν του Τόμας και η μητέρα του κοριτσιού, Τζάζμιν Γκόρντον.

Η Γκόρντον ακούγεται στο βίντεο να κλαίει και να φωνάζει «Χριστέ μου», ενώ ο δικηγόρος της προσπαθεί να την καθησυχάσει.

Η μικρή Τζαμίλα έχασε τη ζωή της από τραύματα τον περασμένο Σεπτέμβριο και αποφάνθηκε πως επρόκειτο για δολοφονία.

Ο πατέρας της 3χρονης απομακρύνθηκε από την δικαστική αίθουσα, αλλά δεν του απαγγέλθηκαν κατηγορίες, καθώς ο δικαστής δεν διέταξε την κράτησή του.

Η Γκόρντον από την άλλη καταδικάστηκε σε επτά έως 15 χρόνια φυλάκισης για δολοφονία εξ αμελείας και 14 έως 25 χρόνια για κακοποίηση ανηλίκου και ο Τόμας σε έξι έως 15 χρόνια για φόνο εξ αμελείας χρόνια και ένα έως δύο χρόνια για αντίσταση κατά της αρχής.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης