Βατικανό: Ο Πάπας απέκτησε το δικό του drone!

Βατικανό: Ο Πάπας απέκτησε το δικό του drone!

Το κατασκεύασαν και δώρισαν μαθητές - Ενθουσιασμένος με το τεχνολογικό του δώρο ο προκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας

Βατικανό: Ο Πάπας απέκτησε το δικό του drone!
Ένα δώρο τελευταίας τεχνολογίας έλαβε ο Πάπας Φραγκίσκος σήμερα κατά τη διάρκεια της ακρόασής του και έπειτα από συνάντηση που είχε με μαθητές θρησκευτικού σχολείου.



Όπως αναφέρει ο ιταλικός Τύπος μαθητές ηλικίας 8-17 ετών του Ινστιτούτου Μάσιμο της Ρώμης σχεδίασαν και κατασκεύασαν ένα drone με σκοπό να το δωρίσουν στον προκαθήμενο της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, ο οποίος δείχνει να εκτιμά την τεχνολογία.

Κλείσιμο


Το μη επανδρωμένο αεροσκάφος φέρει τα χρώματα του Βατικανού και το στέμμα του Πάπα Φραγκίσκου και σύμφωνα με τους μαθητές σκοπός είναι να αναδειχθεί η αξία της τεχνολογίας στην υπηρεσία του ανθρώπου.



Άλλωστε, χάρη στις πτήσεις drone εκτιμήθηκε η καταστροφή του ισχυρού σεισμού που συγκλόνισε το Νεπάλ, καθώς τα πλάνα που κατέγραψαν τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη αποκάλυψαν τις συνθήκες που επικρατούν στο Κατμαντού και άλλες περιοχές.



Από τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν τη στιγμή της παράδοσης του drone, ο Πάπας φαίνεται να είναι ενθουσιασμένος και περίεργος για το τεχνολογικό δώρο του, αν και άγνωστο παραμένει πώς θα το χρησιμοποιήσει.











Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης