AirAsia: Αναγνωρίστηκε το πρώτο θύμα της μοιραίας πτήσης

AirAsia: Αναγνωρίστηκε το πρώτο θύμα της μοιραίας πτήσης

Πρόκειται για μία 47χρονη γυναίκα που ταξίδευε με την 10χρονη κόρη της - Έχουν περισυλλεγεί μέχρι στιγμής οκτώ νεκροί

AirAsia: Αναγνωρίστηκε το πρώτο θύμα της μοιραίας πτήσης
Τη στιγμή που οι αντίξοες καιρικές συνθήκες δυσχεραίνουν το έργο των σωστικών συνεργείων για τον εντοπισμό του αεροσκάφους της AirAsia που συνετρίβη στη θάλασσας της Ιάβας, παρασύροντας στο θάνατο τους 162 επιβαίνοντες, πραγματοποιήθηκε η ταυτοποίηση του πρώτου θύματος.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου της Ινδονησίας, πρόκειται για την Χαγιάτι Λουτφιάχ Χαμίντ, η οποία αναγνωρίστηκε από τα αποτυπώματά της και τις ουλές που είχε από παλαιότερες χειρουργικές επεμβάσεις.

Παράλληλα, στα ρούχα της βρέθηκε και η ταυτότητά της, ενώ όπως ανέφερε ο επικεφαλής των ερευνών, φορούσε ένα κολιέ που έφερε το μονόγραμμά της.

Κλείσιμο
Η Χαγιάτι ταξίδευε προς τη Σιγκαπούρη μαζί με την 10χρονη κόρη της, το σύζυγο και την πεθερά της, σύμφωνα με την εφημερίδα της Μαλαισίας, The Star, ενώ όπως αναφέρει η Sydney Morning Herald το θύμα ήταν 47 ετών και ήταν δασκάλα σε σχολείο της Σουραμπάγια της Ινδονησίας.

Στο μεταξύ, έχουν ανασυρθεί μόλις οκτώ σοροί από τη θάλασσα, ενώ οι διασώστες επιχειρούν για τον εντοπισμό του αεροσκάφους, στο οποίο αναμένεται να βρίσκονται και άλλοι από τους επιβαίνοντες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης