«Δεν ξεκολλάω από τον Σίλβιο», λέει η 29χρονη αρραβωνιαστικιά του Μπερλουσκόνι

«Δεν ξεκολλάω από τον Σίλβιο», λέει η 29χρονη αρραβωνιαστικιά του Μπερλουσκόνι

Διαψεύδει τις φήμες περί χωρισμού από τον πρώην πρωθυπουργό της Ιταλίας, η Φραντσέσκα Πασκάλε

«Δεν ξεκολλάω από τον Σίλβιο», λέει η 29χρονη αρραβωνιαστικιά του Μπερλουσκόνι
Τον πολιόρκησε και τον κατέκτησε με κόπο, ενώ σε κάθε ευκαιρία βροντοφώναζε τον έρωτά της για εκείνον... μήπως, όμως, τώρα το ζευγάρι που έχει συζητηθεί όσο κανένα στην Ιταλία είναι στα πρόθυρα του χωρισμού;

Ο λόγος για τον πρώην πρωθυπουργό της χώρας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, και την νεότατη σύντροφό του, Φραντσέσκα Πασκάλε, που σύμφωνα με δημοσιεύματα δε διανύουν την πιο ευτυχισμένη περίοδο της κοινής ζωής τους.

«Κρίση; Μα ποια κρίση; Εγώ και ο πρόεδρος Μπερλουσκόνι είμαστε ένα ζευγάρι σχεδόν κανονικό. Αυτό το “σχεδόν” αφορά στη διαφορά ηλικίας. Ποιος ξεκολλάει από εκείνον, όμως;», σχολιάζει η Πασκάλε απαντώντας στις φήμες.
Κλείσιμο

Μάλιστα, η 29χρονη αποκαλύπτει ότι κάποιοι... κακοήθεις στοιχηματίζουν πως το ζευγάρι θα χωρίσει τους επόμενους έξι μήνες, λέγοντας: «Είναι ζηλιάρηδες και θέλουν να μας φέρουν κακή τύχη».

Αλλά, πώς ξεκίνησε η έντονη φημολογία; Με ένα ταξίδι της Πασκάλε στη Μαδρίτη, χωρίς τον αγαπημένο της 77χρονο, ο οποίος παρέμεινε στην πολυτελή βίλα του στο Άρκορε.

«Δεν καταλαβαίνω ποιον μπορεί να ενδιαφέρει όλο αυτό, τη στιγμή που η χώρα μας βιώνει μία συνταρακτική κρίση», προσθέτει, ενώ για το δείπνο του επικεφαλής της ιταλικής κεντροδεξιάς με τον Ρώσο πρόεδρο, Βλάντιμιρ Πούτιν, στο οποίο δεν συμμετείχε, η ίδια απάντησε πως έλειπε από το επίσημο γεύμα εξαιτίας του... πρωτοκόλλου.

«Ο Πούτιν δε συνοδευόταν. Όταν ένας ξένος επισκέπτης δεν συνοδεύεται, ούτε ο οικοδεσπότης μπορεί να συνοδεύεται. Είναι οι κανόνες του πρωτοκόλλου», τονίζει η Πασκάλε. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης