Αντίθετος στην εξομάλυνση των σχέσεων ΗΠΑ-Κούβας ο Τζεμπ Μπους
Αντιτίθεται σε κάθε διαπραγμάτευση με την κομμουνιστική κυβέρνηση της νήσου
Ο πρώην κυβερνήτης της πολιτείας Φλόριντα και διεκδικητής του χρίσματος του Ρεπουμπλικανικού κόμματος ενόψει των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ το 2016, Τζεμπ Μπους, δήλωσε ότι αντιτίθεται στην απόφαση του Αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα να προχωρήσει στην εξομάλυνση των σχέσεων της χώρας του με την Κούβα.
Σύμφωνα με την εφημερίδα USA Today, ο Μπους, ο οποίος είχε ανακοινώσει χθες πως εξερευνά το ενδεχόμενο να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία, αντιτίθεται σε κάθε διαπραγμάτευση με την κομμουνιστική κυβέρνηση της νήσου.
«Δεν νομίζω ότι θα έπρεπε να διαπραγματευόμαστε με ένα καταπιεστικό καθεστώς για να προχωρήσουμε σε αλλαγές στη σχέση μας», δήλωσε ο Μπους σε μια εκδήλωση στη Φλόριντα—πολιτεία όπου ζει μια μεγάλη κοινότητα Κουβανοαμερικανών αντικαστρικών—σήμερα, σύμφωνα με την USA Today.
Για άλλη μια χρονιά, το Stelios Philanthropic Foundation στηρίζει έμπρακτα τη νέα επιχειρηματικότητα, επιβραβεύοντας τρεις νεοφυείς επιχειρήσεις με συνολικά €300.000
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».