Κορίνα Σουμάχερ: Έχω εκπλαγεί με την υποστήριξη του κόσμου

Κορίνα Σουμάχερ: Έχω εκπλαγεί με την υποστήριξη του κόσμου

«Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι "ευχαριστώ", σας ευχαριστούμε που αγωνίζεστε μαζί μας. Κρατάμε την πίστη μας και ελπίζουμε το καλύτερο για τον Μίκαελ» αναφέρει η σύζυγος και τα δύο παιδιά του αγαπημένου πρωταθλητή

Κορίνα Σουμάχερ: Έχω εκπλαγεί με την υποστήριξη του κόσμου
Η σύζυγος του Μίκαελ Σουμάχερ, του πρωταθλητή της Φόρμουλα 1 που βρίσκεται σε κώμα - αν και οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι συνέρχεται σταθερά - από το τέλος Δεκεμβρίου του 2013, δήλωσε άφωνη με την υποστήριξη του απλού κόσμου σ' αυτήν και την οικογένειά της. 

Με μια δήλωσή τους, τα μέλη της οικογένειας του Μίκαελ Σουμάχερ, ανέφεραν ότι η συνεχής αγάπη που εισπράττουν από τον κόσμο τους δίνει δύναμη να συνεχίσουν να στέκουν δίπλα στον πρωταθλητή που περνά τη μεγαλύτερη δοκιμασία της ζωής του. 

Κλείσιμο
Η δήλωση ανέβηκε στην ιστοσελίδα της οικογένειας και εκεί, η 45χρονη Κορίνα και τα παιδιά της, η 17χρονη Τζίνα - Μαρία και ο 15χρονος Μικ, λένε: «Κάθε μέρα ευχόμαστε να έρθει η ανάρρωσή του και η ολοένα αυξανόμενη συμπαράσταση από τον κόσμο μας αφήνει άφωνους. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι "ευχαριστώ", σας ευχαριστούμε που αγωνίζεστε μαζί μας. Κρατάμε την πίστη μας και ελπίζουμε το καλύτερο για τον Μίκαελ. Η δύναμή σας μας βοηθά να συνεχίσουμε να τον υποστηρίζουμε στον αγώνα που δίνει». 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης