Τηλεφωνική επικοινωνία Ομπάμα-Χάρπερ για τις επιθέσεις στην Οτάβα
Οι αμερικανοί ειδικοί δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμα αν πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση
Κάθε είδους βοήθεια στον Καναδά προσέφερε ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Καναδό πρωθυπουργό Στίβεν Χάρπερ λίγες ώρες μετά την τριπλή επίθεση στην Οτάβα.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λευκού Οίκου ο Ομπάμα διαβεβαίωσε για την αλληλεγγύη των ΗΠΑ προς τον βόρειο «γείτονά» τους καταδικάζοντας «αυτές τις εξωφρενικές επιθέσεις επανεβαιώνοντας τη στενή φιλία και συμμαχία ανάμεσα στους δύο λαούς».
«Ο πρόεδρος προσέφερε κάθε βοήθεια στον Καναδά σε απάντηση αυτών των επιθέσεων. Ο πρωθυπουργός Χάρπερ ευχαρίστησε τον πρόεδρο και οι δύο ηγέτες συμφώνησαν να συνεχίσουν την προώθηση της συνεργασίας των δύο χωρών» προστίθεται στην ανακοίνωση.
Ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου ανέφερε, τέλος, ότι οι αμερικανοί αξιωματούχοι δεν ήταν σε θέση να πουν αν οι πυροβολισμοί ήταν αποτέλεσμα τρομοκρατικής επίθεσης.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς