Βίντεο: Καθηγήτρια έγδυσε μαθήτρια, αφού πρώτα την έσερνε από την μπλούζα

Βίντεο: Καθηγήτρια έγδυσε μαθήτρια, αφού πρώτα την έσερνε από την μπλούζα

«Δεν έχω νιώσει ποτέ χειρότερα στη ζωή μου», δήλωσε το κορίτσι που μάταια προσπαθούσε να εξηγήσει στην καθηγήτριά της ότι είχε πάθει κρίση πανικού.

Βίντεο: Καθηγήτρια έγδυσε μαθήτρια, αφού πρώτα την έσερνε από την μπλούζα
Καθηγήτρια σε παράληρημα... Κάπως έτσι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η αντίδραση της εκπαιδευτικού σε σχολείο του Ορεγκον στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το απίστευτο περιστατικό συνέβη μέσα στην τάξη, καταγράφηκε από κάμερα και έκανε το γύρο του διαδικτύου.

Ολα ξεκίνησαν όταν η ευέξαπτη καθηγήτρια παρατηρούσε μία άλλη μαθήτρια για την συμπεριφορά της μέσα στην τάξη.

Μέσα στο χώρο επικρατούσε χάος και η μαθήτρια Sara Rue θέλησε να βγει έξω για να μην την πιάσει κρίση πανικού. Τότε, πήρε την τσάντα της και προσπάθησε να φύγει από την αίθουσα. 
Οταν η καθηγήτρια αντιλήφθηκε την νεαρή μαθήτρια, την άρπαξε από την μπλούζα και την τράβηξε μέσα στην τάξη ενώ το παιδί της εξηγούσε ότι παθαίνει κρίσεις.
Κλείσιμο

Η καθηγήτρια την έσυρε τόσο δυνατά που όχι μόνο η νεαρή έπεσε στο έδαφος, αλλά της έβγαλε και την μπλούζα. Το αποτέλεσμα ήταν οι υπόλοιποι μαθητές να την δουν γυμνή.

«Ανοιξα την πόρτα και ήμουν σχεδόν έξω από την πόρτα. Ηρθε προς το μέρος μου με τράβηξε, πέρασε το χέρι της γύρω από το λαιμό μου, με έριξε κάτω, μου έσκισε το πουλέβερ και τελικά με άφησε γυμνή. Δεν έχω νιώσει ποτέ χειρότερα στη ζωή μου», δήλωσε το Sara Rue που όπως λέει μάταια προσπαθούσε να εξηγήσει στην καθηγήτριά της ότι είχε πάθει κρίση πανικού.
Το περιστατικό κατέγραψε μία συμμαθήτρια των δύο κοριτσιών.

 Η οικογένεια της κοπέλας αρνήθηκε να κάνει μήνυση στη δασκάλα η οποία όμως τέθηκε σε διαθεσιμότητα μέχρι τη διεξαγωγή έρευνας του περιστατικού.

Δείτε το βίντεο 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης