Τα αεροσκάφη του διεθνούς συνασπισμού υπό τις ΗΠΑ τα οποία πλήττουν τους τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ΙΚ) στη Συρία σκότωσαν δέκα αμάχους σε δύο πρόσφατες επιδρομές τους, όπως ανακοίνωσε σήμερα το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, μια μη κυβερνητική οργάνωση η οποία εδρεύει στη Βρετανία.
Η ΜΚΟ ανέφερε ότι επτά άμαχοι σκοτώθηκαν όταν έγινε ένα αεροπορικό πλήγμα σε ένα εργοστάσιο επεξεργασίας φυσικού αερίου κοντά στην πόλη αλ Χάσαμ —στην ανατολική επαρχία Ντέιρ αλ Ζορ— χθες Παρασκευή, ενώ τρεις άμαχοι σκοτώθηκαν σε μια αεροπορική επιδρομή που έγινε το βράδυ της Πέμπτης στη βορειοανατολική επαρχία Χασάκα.
Το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς επισημαίνει ότι δεν είναι σε θέση να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες αυτές ανεξάρτητα, λόγω των περιορισμών και των ασφαλείας στις περιοχές αυτές.
Ο συνασπισμός πλήττει από αέρος θέσεις του ΙΚ στο Ιράκ από τον Αύγουστο κι επεξέτεινε την εκστρατεία του στη Συρία τον Σεπτέμβριο.
Κλείσιμο
Περίπου 200.000 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί στη Συρία κατά τη διάρκεια του εμφυλίου πολέμου ο οποίος μαίνεται στη χώρα αυτή τα τελευταία τρία χρόνια, σύμφωνα με στοιχεία που έχει δημοσιοποιήσει ο ΟΗΕ.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.