Σε συγχαρητήρια δήλωση προέβη ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Μπαν Κι Μουν προς τους νικητές του φετινού βραβείου Νόμπελ Ειρήνης, Κάιλας Σατιάρτι και Μαλάλα Γιουσαφζάι.
«Συγχαίρω και τους δύο νικητές, για την άξια αναγνώρισή τους» δήλωσε, «τα παιδιά είναι οι πραγματικοί νικητές του κόσμου αυτού».
Ο Μπαν Κι Μουν ήταν επίσης μεταξύ των υποψηφίων για το Νόμπελ Ειρήνης. Μιλώντας για την 17χρονη Πακιστανή, δήλωσε πως «είναι μια γενναία και ευγενική υπερασπίστρια της ειρήνης, που μέσω της απλής πράξης το να πηγαίνει σχολείο, έγινε μια δασκάλα για όλο τον κόσμο». Πρόσθεσε εξάλλου πως η Μαλάλα είναι αυτό που φοβούνται περισσότερο οι τρομορκάτες «ένα κορίτσι μ' ένα βιβλίο».
Για τον έταιρο νικητή, τον Ινδό Κάιλας Σατιάρτι, δήλωσε: «Είναι στην πρώτη γραμμή του μετώπου στον παγκόσμιο αγώνα για δικαιοσύνη, εκπαίδευση παντού και μια καλύτερη ζωή για εκατομμύρια παιδιά».
Η επένδυση στον σύγχρονο χώρο εργασίας ξεκινά με μια απόφαση: να αντιμετωπιστεί το εργασιακό περιβάλλον ως αυτό που πραγματικά είναι, ένα κρίσιμο κομμάτι της στρατηγικής της επιχείρησης. Η ΔΡΟΜΕΑΣ προσφέρει ακριβώς αυτό.
Ανεξήγητη απώλεια βάρους, εξάντληση, μειωμένη όρεξη ή δυσκολία στην κίνηση αποτελούν κάποια από τα «σημάδια» της δυσθρεψίας που συνήθως περνάνε απαρατήρητα
Ο σύγχρονος maritime professional διαχειρίζεται υπερσύγχρονα πλοία, διεθνή πληρώματα και διαρκώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις. Ποια εκπαίδευση σε προετοιμάζει πραγματικά για αυτόν τον κόσμο;