Βαλερί Τριερβελέρ: Το... έριξε έξω σε διάσημο γκέι μπαρ του Παρισίου

Βαλερί Τριερβελέρ: Το... έριξε έξω σε διάσημο γκέι μπαρ του Παρισίου

Παρούσα στο γαμήλιο γλέντι του αγαπημένου της φίλου - Πρόκειται για τον επιστήθιο φίλο της, Ζαν Λικ Ρομέρο, ο οποίος  ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο του

Βαλερί Τριερβελέρ: Το... έριξε έξω σε διάσημο γκέι μπαρ του Παρισίου
Σε γκέι μπαρ των Παρισίων γλέντησε μέχρι πρωίας η Βαλερί Τριερβελέρ.

Η πρώην «πρώτη κυρία» της Γαλλίας ξέρει πώς να απολαύσει την ελευθερία της αλλά και την περιουσία που απέκτησε από τα έσοδα του βιβλίου της, υπό τον τίτλο:«Merci pour ce moment». 

Κλείσιμο
Το βιβλίο που φέρει την υπογραφή της και «καίει» τον Γάλλο πρόεδρο, Φρανσουά Ολάντ, έχει ήδη πουλήσει 500 χιλιάδες αντίτυπα προσφέροντάς της το ποσό των 1,3 εκατομμυρίων ευρώ. To γεγονός ότι είναι πλουσιότερη ακόμα και από τον Γάλλο πρόεδρο -η περιουσία του Ολάντ φθάνει τα 1,1 εκατομμύρια ευρώ,σύμφωνα με το πόθεν έσχες του 2012-, την έχει χαροποιήσει ιδιαίτερα.

 
 
Σύμφωνα με το περιοδικό «Closer», η  πρώην ερωμένη του Γάλλου προέδρου επισκέφθηκε με την παρέα της το διάσημο γκέι μπαρ «Banana Cafe» στο Παρίσι για δύο λόγους: Το γαλλικό περιοδικό αποκαλύπτει στο σημερινό του τεύχος ότι η Βαλερί ήθελε όχι μόνο να το ρίξει... έξω για την εκδοτική επιτυχία της αλλά και να είναι παρούσα στο γαμήλιο γλέντι του αγαπημένου της φίλου. Πρόκειται για τον επιστήθιο φίλο της, Ζαν Λικ Ρομέρο, ο οποίος  ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο του, Κριστόφ Μισέλ. Όπως αναφέρει το γαλλικό σκανδαλοθηρικό περιοδικό,η Γαλλίδα δημοσιογράφος του περιοδικού «Paris Match» έκλεψε την παράσταση.

Όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα πάνω της. Για όσους τη γνώρισαν για πρώτη φορά από κοντά, είδαν έναν άνθρωπο χαμογελαστό ο οποίος ξέρει πώς να απολαύσει τη ζωή... 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης