Στους 2.800 οι νεκροί από τον Έμπολα στη Δυτική Αφρική
Ο νέος απολογισμός καλύπτει την περίοδο ως και τη 18η Σεπτεμβρίου
Σε τουλάχιστον 2.793 ανέρχονται οι νεκροί από την επιδημία Έμπολα που πλήττει τη Δυτική Αφρική, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό που εξέδωσε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.
Ο νέος απολογισμός καλύπτει την περίοδο ως και τη 18η Σεπτεμβρίου, αλλά φαίνεται πως δεν περιλαμβάνει τους περίπου 70 νεκρούς που εντοπίστηκαν κατά το τελευταίο τριήμερο στη Σιέρα Λεόνε, όπου ως τα ξημερώματα της Δευτέρας βρισκόταν σε ισχύ απόλυτη απαγόρευση κυκλοφορίας.
Ο απολογισμός αφορά πέντε χώρες τις Δυτικής Αφρικής που έχουν πληγεί από τον θανατηφόρο ιό, τη Λιβερία, τη Σιέρα Λεόνε, τη Γουινέα, τη Νιγηρία και τη Σενεγάλη.
Σημειώνεται ότι το σύνολο των ανθρώπινων κρουσμάτων στις εν λόγω χώρες ανέρχεται σε 5.762, γεγονός που σημαίνει πως το ποσοστό θνησιμότητας υπερβαίνει το 48%.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.