ΠΟΥ: Δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι μειώνεται ο ρυθμός εξάπλωσης του Έμπολα στην Αφρική
Σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό οι νεκροί ανέρχονται σε 2.622 σε σύνολο 5.335 κρουσμάτων
Την εκτίμηση ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι ο ρυθμός εξάπλωσης του φονικού ιού Έμπολα μειώνεται στην Αφρική εκφράζουν οι επιστήμονες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας στον τελευταίο τους απολογισμό.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΠΟΥ τουλάχιστον 2.622 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους σε σύνολο 5.335 κρουσμάτων.
«Η ανοδική πορεία της επιδημίας συνεχίζεται στις τρεις χώρες όπου υπάρχει ευρεία και έντονη εξάπλωση - τη Γουινέα, τη Λιβερία και τη Σιέρα Λεόνε», σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο οργανισμός.
Όπως επισημαίνει ο ΠΟΥ η χειρότερη επιδημία του ιου στην ιστορία έχει πλήξει τη Γουινέα, τη Σιέρα Λεόνε, τη Λιβερία, τη Νιγηρία και τη Σενεγάλη.
Η LA VIE EN ROSE συνδυάζει την επιστημονική τεκμηρίωση με την καθημερινή περιποίηση και προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα που υποστηρίζει την ποιότητα και την υγιή όψη των μαλλιών.
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ