ΗΠΑ: Ο Λευκός Οίκος προανήγγειλε νέες οικονομικές κυρώσεις κατά της Ρωσίας
Ο Μπεν Ρόουντς, αναπληρωτής σύμβουλος του Λευκού Οίκου για θέματα εθνικής ασφάλειας, είπε στους δημοσιογράφους ότι οι νέες κυρώσεις βρίσκονται στο στάδιο της οριστικοποίησης
Οι ΗΠΑ προετοιμάζουν έναν νέο γύρο οικονομικών κυρώσεων εναντίον της Ρωσίας για τις ενέργειές της στην Ουκρανία, δήλωσε σήμερα ένας ανώτερος αξιωματούχος του Λευκού Οίκου στο περιθώριο της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ στην Ουαλία.
Ο Μπεν Ρόουντς, αναπληρωτής σύμβουλος του Λευκού Οίκου για θέματα εθνικής ασφάλειας, είπε στους δημοσιογράφους ότι οι νέες κυρώσεις βρίσκονται στο στάδιο της οριστικοποίησης, χωρίς όμως να δώσει λεπτομέρειες για τους τομείς που θα αφορούν.
«Το βασικό είναι ότι η Ρωσία πρέπει να συνεχίσει να αντιμετωπίζει το κόστος της δικής της κλιμάκωσης», σημείωσε ο Ρόουντς. «Αν η Ρωσία κλιμακώσει (την κατάσταση), εμείς μπορούμε να κλιμακώσουμε την πίεσή μας», πρόσθεσε.
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.